TEVA

En amerikansk flodguide i Grand Canyon opdagede i 1984 et meget konkret behov. Som ’river guide’ fungerede klip klapper bedst i det våde miljø, men de gik hurtigt i stykker eller røg af foden. Derfor opfandt han det, vi kender som Teva sportssandalen – klipklapper med en rem fra et velcro-ur. Nu leverer firmaet nogle af verdens bedste vandresandaler.

10 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Teva Voya Flip Leather, herre
  Teva Voya Flip Leather, herre
  349,00 kr
  • 42
  Indlæser lager...
 2. Teva Hurricane Toe Pro sandaler, børn
  Teva Hurricane Toe Pro sandaler, børn
  299,50 kr Før 599,00 kr
  • 35
  • 37
  • 40
  Indlæser lager...
 3. Teva Voya Flip, herre
  Teva Voya Flip, herre
  299,00 kr
  • 42
  Indlæser lager...
 4. Teva Hurricane III sandaler, børn
  Teva Hurricane III sandaler, børn
  199,50 kr Før 399,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Teva Tanza sandaler, junior
  Teva Tanza sandaler, junior
  499,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Teva Terra Fi 5 Universal sandaler, herre
  Teva Terra Fi 5 Universal sandaler, herre
  899,00 kr
  • 42
  • 43
  Indlæser lager...
 7. Teva Terra Fi 5 Universal sandaler, dame
  Teva Terra Fi 5 Universal sandaler, dame
  899,00 kr
  • 38
  Indlæser lager...
 8. Teva Olowahu sandaler, dame
  Teva Olowahu sandaler, dame
  249,00 kr
  • 39
  Indlæser lager...
 9. Teva Elzeda Leather, dame
  Teva Elzeda Leather, dame
  449,50 kr Før 899,00 kr
  • 37
  • 38
  • 40
  • 41
  • 42
  Indlæser lager...
 10. Teva Terra-Float Livia sandaler, junior
  Teva Terra-Float Livia sandaler, junior
  249,50 kr Før 499,00 kr
  Indlæser lager...

10 varer

pr. side
Faldende orden

Historien om verdens bedste vandresandal

En amerikansk flodguide i Grand Canyon indså i 1984, at alle mennesker har en eventyrlysten sjæl, der venter på at blive sluppet fri. Det eneste, der dem tilbage fra at jagte eventyret, er, at de mangler noget, der kan give dem tryghed til at springe ud i det.

Derfor opfandt han den moderne vandresandal, som vi kender den i dag.

Tevas sportssandal giver stabilitet og tryghed, så alle har mulighed for at udfolde sig i naturen, som de vil, uden at skulle bekymre sig om noget. Tevas første sandal var en simpel klipklap med en rem fra et velcro-ur, men i dag leverer firmaet nogle af verdens bedste vandresandaler.

Med en Teva-sandal er du godt klædt på til at springe ud i verden mod nye eventyr. Om du skal bruge sandalen til riverrafting i USA, ligesom Tevas grundlægger, eller om du er mere til vandreture på Hærvejen i den danske sommer, er Teva en invitation til eventyr, som giver dig god støtte på vejen.

 

Teva - en sandal af høj kvalitet

Fortællingen om sportssandalen og Teva tager sit udspring ved Colorado flodens våde sten og klipper. En ‘river guide’ ved navn Mark Thatcher og hans idéer om ideelt vandfodtøj skulle senere vise sig at lægge grund til en helt ny fodtøjskategori – sportssandalen!

 

Fokus på stabilitet og komfort

I 70’erne arbejdede Mark som riverguide og oplevede langs floden, hvordan åbent fodtøj gav større komfort og frihed i det våde miljø end en lukket sko.

Dengang anvendte Mark og de andre guider klipklappere; de var lette og tørrede hurtigt, men havde ét stort problem - man mistede dem hurtigt, når raften kæntrede. Og så manglede de også støtte og stabilitet, når man balancerede rundt på de våde og glatte sten ved flodens bred.

Med den viden og erfaring udviklede Mark i 1984 den første prototype af en moderne sandal. Sportssandalen blev født og opfattelsen af, hvilke aktiviteter, man kunne bruge sandaler til, var forandret for evigt.

 

Fra vandsport til vandretur

I begyndelsen solgte Mark sine sandaler til venner og kolleger fra sin bil ved de forskellige landgangssteder ved floderne i det sydvestlige USA. Populariteten var stor, og i 1985 introducerede han så sin sandal for Deckers Outdoor Corporation, som straks så potentialet og var med på ideen.

Og det viste sig at være en rigtig god strategi, for i løbet af de sidste 20 år har Teva bredt sig fra de amerikanske floder til stier, markedspladser og storbyer rundt om i hele verden.

Mark kaldte sit firma for Teva, det hebraiske ord for natur. Som logo brugte han hopi-indianernes symbol for vand og venskab. De tre værdier er stadig synlige i dag, hvor Teva er synonymt med frihed, natur og udendørsliv – og et firma med stort fokus på miljø og beskyttelse af vandveje og floder.

 

Prøv et par sandaler i Spejder Sport

Teva producerer mange forskellige herresandaler, damesandaler og børnesandaler. Da der er god støtte i Tevasandalerne, er de populære til mindre vandreture, ture til stranden og til hverdagsbrug. I Spejder Sport finder du et stort udvalg af vandresandaler og fritidssandaler – fx modellerne Hurricane, Terra Fi lite og Tanza.

Du skal være velkommen til at kigge forbi en af vores butikker og prøve et par.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker