THULE

Thule blev grundlagt i Sverige i 1942. Lige siden har de gjort det til deres opgave at hjælpe deres kunder med sikkert og let at transportere alt det, der betyder noget for dem. Thule tror på værdien i et aktivt liv, om du er i byen eller i naturen.

Miljø og bæredygtighed gennemsyrer alt, hvad Thule gør - både deres hverdag, langsigtede planer og medarbejdernes dagligdag. Thule har stort fokus på, at produkter, der holder længere, er bedre for miljøet. Derfor kan du, med Thule, være sikker på at få et kvalitetsprodukt, der holder i mange år.

Når du køber et Thule produkt, kan du være sikker på, at sikkerheden er i orden. Alle produkter har været igennem det benhårde Thule Test Program™, som blandt andet indeholder over 25 "Thule-standarder", der går langt ud over den aktuelle ISO-standard. Her bliver produkterne blandt andet udsat for ørkenvarme, arktisk kulde, vandtæthed, faldprøver og vindtunneller til træk-, chok- og kollisionsprøvning.

Uanset om du skal på cykeltur til Paris til sommer eller blot skal cykle hen til din moster, er du sikker på at have udstyret og sikkerheden i orden med Thule produkter på cyklen.

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Thule Pack'n Pedal single styrbeslag
    Thule Pack'n Pedal single styrbeslag
    Special pris 118,30 DKK Før 169,00 DKK
    Indlæser lager...

1 vare

pr. side
Faldende orden