VICTORINOX

Kan du forestille dig at have en kniv, der kan hjælpe dig i enhver situation? Sådan er det med en Victorinox schweizerkniv. Victorinox har siden 1897 konstant udviklet på kvalitet, innovation og funktionalitet. Så uanset om du skal på skovtur, ved stranden eller på vandretur, er den schweiziske multikniv din oplagte følgesvend. Læs mere om <a href="#victorinoxknive">Victorinox knive og deres mange funktioner</a> nederst på siden.

12 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Victorinox Tandstik, lige top
  Victorinox Tandstik, lige top
  5,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Victorinox Pincet, lige top
  Victorinox Pincet, lige top
  10,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Victorinox Huntsman Kniv
  Victorinox Huntsman Kniv
  319,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Victorinox Classic Kniv Mini
  Victorinox Classic Kniv Mini
  149,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Victorinox Climber Kniv
  Victorinox Climber Kniv
  269,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Victorinox Tandstik, buet top
  Victorinox Tandstik, buet top
  5,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Victorinox Waiter foldekniv
  Victorinox Waiter foldekniv
  139,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Victorinox Sportsman Kniv
  Victorinox Sportsman Kniv
  179,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Victorinox Spartan Wood
  Victorinox Spartan Wood
  319,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Victorinox Pincet, buet top
  Victorinox Pincet, buet top
  10,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Victorinox Kæde
  Victorinox Kæde
  59,00 kr
  Indlæser lager...
 12. Victorinox Swiss Tool Spirit, multitool
  Victorinox Swiss Tool Spirit, multitool
  1.099,00 kr
  Indlæser lager...

12 varer

pr. side
Stigende orden

Victorinox knive dækker dit behov

Mangler du godt grej til turen? Men uden behov for at slæbe mange unødvendige kilo med? Så er en klassisk schweizerkniv – en Victorinox Swiss Army knife - en god løsning. Multikniven indeholder både dolk, saks, neglefil, dåseåbner, sav og meget mere - helt uden at fylde mere end hvad, der kan være i din lomme. Den er på mange måder en kompakt værktøjskasse, som du kan have med på ethvert eventyr. Vil du ikke gå ned på udstyr på din tur, kan vi varmt anbefale en schweizerkniv fra Victorinox.

Når vi har behov for at åbne en dåse eller lukke flasker op, er det rart med skarpt værktøj ved hånden. Det er essentielle detaljer, Victorinox har fået med i deres multiknive og multitools. Selvom mange af deres modeller har flere funktioner, skal kvaliteten nemlig stadig være skarp. Derfor kan du trygt regne med, at du ikke får en sløv kniv, hvad enten du skal slibe, skrabe, skrue eller skære. Det er værktøj, du kan bruge til dagligt brug, på jagten og dine oplevelser i naturen.

Få et væld af funktioner med en Victorinox kniv

Eventyrere fra hele verden bruger dagligt Victorinox knive. Uanset om det er spejdere, friluftsmennesker, vandrere eller til almen brug. Og det er med god grund:

 • Du får praktisk værktøj i lommestørrelse til turen
 • Victorinox knive vejer stort set ingenting
 • Er nemt at anvende og kan klare de fleste opgaver
 • Fås i forskellige udgaver med en eller flere funktioner

Det er desuden nemt at folde hvert enkelt stykke værktøj ud, så du kan bruge det i forhold til den enkelte opgave. Du finder en multikniven i adskillige modeller, størrelser, design og udformninger. På den måde er der en Victorinox kniv til alles behov. Vælg for eksempel mellem små modeller med blot én enkelt funktion – en praktisk Victorinox lommekniv eller foldekniv. Eller gå all-in på en større schweizerkniv, der har helt op til 50 funktioner. Hele vejen igennem er kvalitet, funktionalitet, innovation og ikonisk design i højsædet hos Victorinox.

Er min schweizerkniv lovlig?
Husk, at det er lovligt at gå med og bruge en schweizerkniv - så længe du bruger den i en berettiget kontekst. Få mere styr på knivloven her.


Vælg den bedste schweizerkniv fra Victorinox

Hos Spejder Sport har vi et bredt udvalg af Victorinox knive til dit behov. Er du heldig, tilbyder vi både Handyman, Ranger, Huntsman, Climber, Picknicker, Sportsman, Waiter og naturligvis Victorinox Classic. De er alle i forskellige størrelser og med forskellige værktøj. Fra et stort knivblad, proptrækker, nøglering, saks, sav til træ, neglefil og tang til at bøje ståltråd. Derudover finder du også tilbehør, som du nemt kan sætte fast til de forskellige modeller.

De mange valgmuligheder kan gøre det svært for dig at vælge den bedste schweizerkniv fra Victorinox. Derfor har vi hos Spejder Sport lavet en smart guide til valg af kniv, der hjælper dig lidt på vej.

 1. Gå efter rustfri kvalitet
  Det vigtigste ved schweizerknive er, at du vælger en kniv i rustfrie materialer. Det gør nemlig dit værktøj mere holdbart til at blive brugt til våde opgaver, såsom at skære i fisk eller skiver af æbler. Så undgår du at skabe slitage på de forskellige værktøjer. Sørg også for at vælge den rette type stål. Hårdt stål er skarpere end blødt stål, men tåler ikke den samme belastning.
 2. Vælg en kniv med nok funktioner
  Har du brug for en allround schweizerkniv, anbefaler vi blandt andet Climber. Den har en god størrelse og har 14 forskellige værktøjer. Herunder nogle af de mest nyttige såsom saks, stor skruetrækker, dåseåbner og en skarp kniv. Er især velegnet på vandrer- og campingturen. Er det primært jagt, du skal på, anbefaler vi Huntsman med 18 værktøjer og en træstav.
 3. Overvej stabilt værktøj i hånden
  Alle Victorinox knive er lette, små og praktiske, men de kan også være trættende at holde om i længden. Derfor bør du overveje at investere i, at bladet kan låses fast. Det giver dig et mere stabilt værktøj i situationen. Sørg også for at håndtaget er behageligt. For eksempel har en Spartan Wood schweizerkniv et lækkert håndtag af slidstærkt valnøddetræ og 10 nyttige funktioner.


Lær mere om det gode håndværk og den høje kvalitet hos Victorinox:Pas godt på din schweizerkniv

En Victorinox lommekniv er skarp. Men det bliver den ikke ved med at være, uden at du sliber og plejer den. Langt de fleste skader på multikniven kan du heldigvis undgå ved at slibe din kniv med en slibesten og vand eller olie, der ikke ødelægger bladet. Hold kvaliteten skarp med vores Lansky slibesæt. Se hvordan du bruger den i vores videoguide.

 

Se hele vores sortiment af værktøj og find økser, knive, og dolke i højeste kvalitet til din næste tur.


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker