Mammut First Zip 16L, Black/Inferno
Før musen henover billedet for at zoome
Mammut First Zip 16L, Black/Inferno
Mammut First Zip 16L, Black/Inferno

Mammut First Zip 16L, Black/Inferno

DKK 349,00
   På lager
Antal
Varenummer: 504518
Velsiddende og robust dagtursrygsæk, der er perfekt til ture med skolen eller familien. Rygsækken passer til børn i alderen 7-9 år.

First Zip er lavet i 420 denier tætvævet nylon. En vævning, der giver en stærk og solid rygsæk. First Zip er PU-belagt på indersiden for at gøre rygsækken smuds- og kraftig vandafvisende.

First Zip 16 har et stort hovedrum, hvor regntøjet samt madpakken fint kan ligge. Her findes også et navne-mærkat, så junior kan få skrevet sit navn og adresse ind, skulle rygsækken blive glemt.

På fronten er en lynlåslomme til opbevaring af f.eks. vanter eller vigtige småting, der skal bruges til dagens mange eventyr. Begge lynlåslommer er nemme at åbne - også med handsker på. Foran på rygsækken er en elastik, hvor en jakke eller et par overtræksbukser, kan sættes fast.

Mammut First Zip er forsynet med CONTACT-polstring af rygstykke samt skulderremme. Dette gør rygsækken behagelig at have på - selv en hel dag i skoven. Skulderremmene er forsynet med en justerbar brystrem med stikspænde. Bliver der løbet om kap, holdes skulderremmene derfor godt på plads. Stikspændet på brystremmen har en indbygget fløjte, der kan advare de andre børn om, at Jern-Henrik er på vej!    

Den har funktionelle mesh-lommer med elastik på siden, så der er plads til en Sigg Kids drikkeflaske samt en lille pakke kiks, der gør underværker på turen.

På den ene brystrem er der Mammut-logo samt en lille ring, der kan bruges til at holde den bløde tøjdyrs mammut, der følger med rygsækken.

Vægt: 340 g.
Farve: Black/Inferno
Materiale: Polyester
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse