Mammut First Zip 8L, Dark Pacific
Før musen henover billedet for at zoome
Mammut First Zip 8L, Dark Pacific
Mammut First Zip 8L, Dark Pacific

Mammut First Zip 8L, Dark Pacific

DKK 299,00
   På lager
Antal
Varenummer: 504515
Velsiddende og robust dagtursrygsæk, der er perfekt til årets første tur på naturskolen eller den daglige tur i børnehaven. Rygsækken passer børn i alderen 4-6 år.

First Zip er lavet i 420 denier tætvævet nylon. En vævning, der giver en stærk og solid rygsæk. First Zip er PU-belagt på indersiden for at gøre rygsækken smuds- og kraftig vandafvisende.

First Zip 8 har et stort hovedrum, hvor regntøjet, madpakken eller legetøjet kan opbevares. Her findes også et navne-mærkat, så junior kan få skrevet sit navn og adresse ind, skulle rygsækken blive glemt eller byttet rundt.

På fronten er en lynlåslomme til opbevaring af f.eks. vanter eller vigtige småting, der skal bruges til dagens mange eventyr. Den kan også bruges til at samle de flotte sten, man har fundet i løbet af dagen. Begge lynlåslommer er nemme at åbne - også med handsker på.

Er det blevet for varmt, kan man hurtigt sætte sin jakke eller regnbukser fast foran på tasken. Her er en elastik, der kan stammes til, så tøjet bliver siddende.

Mammut First Zip er forsynet med CONTACT-polstring af rygstykke samt skulderremme. Dette gør rygsækken behagelig at have på - selv en hel dag i skoven. Skulderremmene er forsynet med en justerbar brystrem med stikspænde. Bliver der løbet om kap, holdes skulderremmene derfor godt på plads. Stikspændet på brystremmen har en indbygget fløjte, der kan advare børnehaven om, at Jern-Henrik er på vej!    

Den har funktionelle meshlommer med elastik på siden, så der er plads til en lille Sigg Kids drikkeflaske og den pakke rosiner, der gør underværker på turen.

På den ene brystrem er der Mammut-logo samt en lille ring, der kan bruges til at holde en sut eller den bløde tøjdyrs mammut, der følger med rygsækken.

Vægt: 280 g.
Farve: Dark Pacific
Materiale: Polyester
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse