Mammut Mercury Mid II LTH vandrestøvler, herre
Før musen henover billedet for at zoome

Mammut Mercury Mid II LTH vandrestøvler, herre

DKK 1.299,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505200
Mercury er en del af Mammut's Hiking-linje, der er målrettet vandring i alle former for terræn med moderat oppakning (8–12 kg.).

I designet af støvlerne i Hiking-serien er der lagt vægt på komfort og pålidelig støtte. Samtidig har Mammut fokuseret på at gøre støvlerne lette. Dette gennem lette materialer samt en enkelt opbygning. Støvlerne i Hiking-serien har et bredt brugsområde. Uanset om du skal trekke i Alperne, Himalaya eller gå Caminoen, er Mercury et godt valg, søger du en stabil rejsekammerat.

Mercury er en meget let vandrestøvle, hvor Mammut i designet har sat alle kræfter ind på reducere vægten. Blandt andet er de normale messingsnørehægter på denne model erstattet af polyamidstropper.

Støvlen er bygget op i Nubuck læder med et for af tyndt ”handskelæder”, der har gode åndende egenskaber og sikrer et behageligt klima i støvlen. Sålen, der er udviklet i samarbejde med Vibram, har en særlig Hexagon struktur, der giver et godt fodfæste, uden at gå på kompromis med ønsket om lav vægt.

Detaljer:
• Let støvle i læder, der giver et godt indeklima for foden samt har gode vandafvisende egenskaber
• Polyamidstropper til snøren, sikrer en let støvle, der sidder godt på foden
• Stødabsorberende EVA mellemsål, giver god komfort på hårdt underlag  
• Let Vibram HLX sål med speciel udviklet Hexagon struktur
• Materiale: nubucklæder med liner i tyndt og behageligt velourlæder
• Vægt: 948 g. (str. UK 8.5)

Vedligeholdelse: støvlerne bør imprægneres efter behov for at forhindre læderet i at tørre ud. Dette forlænger samtidig støvlens levetid samt bevarer de vandafvisende egenskaber. Vi anbefaler til dette TOKO Leather & Textile Proof.
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse