Mammut Mercury Mid II LTH vandrestøvler, herre

DKK 1.399,00
På lager

Oplagt støvle til varmt klima og lettere oppakning

Mammut Mercury er helt sin egen støvle - vi har ikke fundet andre, der kan det samme. En meget let og komfortabel halv-støvle kan man vel nærmest kalde det.
Når en sko giver for lidt støtte / er for lav til smattet terræn – og en traditionel støvle er for stiv og restriktiv, eller bare for varm, så er Mercury optimal.

Mercury er udviklet til ture med let oppakning; forlængede weekender, hytte til hytte ture og ture som caminoen, hvor man kan proviantere undervejs og ikke bære på telt+ kogegrej, men hvor terrænet kan være lidt for krævende til sko.
Skaftet støtter anklerne noget sidevers, men giver god bevægelsefrihed fremaf og bagud; bagstykket er skåret lavt, så støvlen ikke stritter i mod benet, når det går stejl nedad. Pløsen/forstykket er ret blødt, så du også kan bukke i ledet, når du skal opad.

Den kræver for de fleste ikke ret meget t
Varenummer:505200

Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler

Det kræver ikke det store arbejde at pleje dine spritnye vandrestøvler, så du har glæde af dem i mange år. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af vandrestøvler i læder og kunststof her.