Mammut Tec Step Bionic 2 Via Ferrata sæt
Før musen henover billedet for at zoome

Mammut Tec Step Bionic 2 Via Ferrata sæt

DKK 549,00
   På lager
Antal
Varenummer: 492097
Letvægts via ferrata bremse i rebbremse konstruktion.

Via ferrata er en fantastisk aktivitet der giver "ikke klatrere" mulighed for at komme steder der eller normalt kun er forbeholdt en lille gruppe af klatrere. Man klatrer på klippe, eller på indsatte ståltrin og stiger. Sikkerheden består i at man sikrer sig til et stålkabel, der går langs ruten.

Det er her helt afgørende at man bruger en rigtig via ferrata bremse, med indbygget energi absorbering, for at kunne reducere fangrykket fra et evt. fald til et niveau som krop og udstyr kan holde til. Hvis du er i tvivl, eller har lyst til at vide mere så lej en guide og få nogle fantastiske oplevelser i bjergene.

Bemærk: Tidligere udgaver af dette produkt er tilbagekaldt fra markedet af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du er i besiddelse af et tilbagekaldt Mammut Via Ferrata sæt, skal du stoppe med at anvende produktet og kontakt Spejder Sport, for at få fastslået om produktet er omfattet af tilbagekaldelsen.
Vis mere
Vis mindre

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse