Marttiini

Martiini har lavet driftssikre brugsknive til Finlands jægere, bonderøve og lystfiskeresiden 1928, hvor grundlæggeren Janne Martiini begyndte at sætte sine  populære knive i produktion. I dag er sortimentet enormt, men i Spejder Sport har vores kniv-begejstrede indkøbere håndplukket noget af det absolut bedste til dig, der er vild med traditionelle, nordiske knive.

Historien bag Martiini

Historien om Martiini begynder i 1928 i landet med mørke arktiske vintre og midnatssol, da smeden Janne Marttiini besluttede at etablere en knivfabrik i Lappland.

Med forbrugeren i tankerne skabte han smukke, højkvalitetsværktøj, der kunne bruges i selv de hårdest tænkelige forhold.

Dog skal man ikke lade sig narre af knivenes skønhed. Når først knivenes ydeevne testes, er der ingen tvivl om, at det er godt værktøj. De naturlige materialer i form af læder, krøllet birk, rensdyr gevir og selvfølgelig det ultra skarpe blad lavet af det fineste stål sætter prikken over i'et på oplevelsen.

Marttiini knive fremstilles stadig ved Polarcirklen.

I dag er de en kombination af generationer af håndværk og moderne teknologi, der tilsammen giver knive, der ikke kun er skarpe, men også perfekt repræsenterer Nordens skønhed og sejhed. Af sammen grund kaldes knivene puukko - Den nordiske kniv.