SafeCard Flåtfjerner
Før musen henover billedet for at zoome

SafeCard Flåtfjerner

DKK 29,00
   På lager
Antal
Varenummer: 502209
Slut med at bruge pincet eller tægetang, margarine eller olie. Slut med at brænde skovflåten væk. Og slut med at nuldre, dreje eller vriste den væk. Det er simpelthen for farligt.

Ny forskning viser, at de "gamle metoder" øger risikoen for alvorlige eftervirkninger. For netop når skovflåten bliver klemt, nuldret eller på anden måde generet, øger det risikoen markant for at de sprøjter de farlige bakterier ind i kroppen på mennesker og dyr, der i værste fald kan medfører Borrelia.

SafeCards flåtfjerner er baseret på et helt anderledes princip. Skovflåten skal fjernes uden magt. Man skubber simpelthen skovflåten ud med det specialudviklede kort - i en rolig og glidende bevægelse. På den måde undgår man i langt de fleste tilfælde, at skovflåten overfører de farlige bakterier.

SafeCard er udviklet i samarbejde med naturvidenskabsfolk, biologer og læger med speciale i skovflåtens sygdomme - og er udformet så det kan bruges over alt på kroppen. Kortet har samme størrelse som et almindeligt kreditkort og kan nemt medbringes i toilettasken, førstehjælpstasken eller simpelthen ligger i skjortelommen.

Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse