Mora svampekniv, Karl Johan
Før musen henover billedet for at zoome
Mora svampekniv, Karl Johan
Mora svampekniv, Karl Johan
Mora svampekniv, Karl Johan
Mora svampekniv, Karl Johan

Mora svampekniv, Karl Johan

DKK 279,00
   På lager
Antal
Varenummer: 503194
Lille effektiv svampekniv med ergonomisk skaft, der ligger super godt i hånden. Kniven er endvidere forsynet med blød børste til umiddelbar rengøring af svampen, uden at denne bliver beskadiget. Leveres i lille praktisk skede, så den kan hænge bæltet eller lommen og være lige ved hånden.

Kniven kommer i meget synlig farve, der sikrer at denne ikke forsvinder i skovbunden.

Detaljer:

•Ergonomisk skaft, der ligger godt i hånden
•Blød børste i hestehår til umiddelbar rengøring af dine indsamlede svampe
•55 mm blad i rustfrit specielstål fra Sandvik
•Meget synlig farve, så du undgår at kniven forsvinder i skovbunden

Øget effektivitet og sikkerhed med strygestål

En skarp kniv er ikke kun mere effektiv - den er også mere sikker, da du undgår, at den "smutter", når du skærer med den.

Strygestålet fra Vangedal kan nemt komme med på tur, så du altid kan holde din dolk skarp og sikker. Du kan enten have det i en nøglering uden på tasken eller i bæltet. Husk at holde den samme vinkel på knivens æg i forhold til strygestålet hele vejen igennem slibningen.

Strygestål vs. slibesten

Det er meget forskelligt hvor hurtigt bladene mister deres skarphed. Det afhænger meget af hvad kniven bruges til. Ofte er det dog kun æggen, der har lagt sig, og i stedet for at slibe bladet kan en tur med et almindeligt strygestål i mange tilfælde hjælpe. Det har den fordel, at der ikke slibes noget af stålet og æggen bibeholder sin oprindelige vinkel.

En slibesten eller diamant slibestål vil altid slibe en smule af stålet, og overdreven slibning vil uungåeligt medføre mindre og mindre knivblad. Hvis bladet hurtigt føles sløvt, kan man forsøge at lave en mere stump vinkel, som også er mere robust. Jo spidsere vinkel på skæret, jo lettere lægger æggen sig ved brug.

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse