Nalgene On The Fly drikkedunk - 0,7 liter
Før musen henover billedet for at zoome

Nalgene On The Fly drikkedunk - 0,7 liter

DKK 99,00
   På lager
Antal
Varenummer: 503057
Med en god drikkeflaske er der ingen grund til at købe dyrt kildevand på flaske, og med Nalgene OTF, har du altid vand lige ved hånden!!

Bortset fra at den er enhåndsbetjent, passer i holderen til drikkedunken på cyklen, i de fleste standkop-holdere i bilen og nemt glider ned i lommen til drikkeflasken på rygsækken og er BPA fri, er det der adskiller Nalgene ”On The Fly” fra markedets øvrige drikkedunke proppen og låget.

Det låsbare og drypfri låg åbner og svinger helt væk ved et enkelt tryk på knappen. Under låget er en drikkestuds cirka samme størrelse som åbning på en sodavandsflaske, hvilket gør det nemt og bekvemt at drikke af dunken.
Hvis du vil lukke flasken og pakke den helt væk, er låget forsynet med en låsebøjle, der sikrer, at flasken ikke ved et uheld åbner når den er pakket væk i rygsækken.

Materialet afgiver ingen smag til dit vand, som derfor holder en frisk og god smag, også efter længere tids opbevaring i flasken.

Detaljer:

•En håndsbetjent låg – genialt til MTB, klatring, lange bilture og alt andet hvor du hurtigt skal kunen få væske og stadig have en hånd på rattet…
•Stor silikone pakning mellem låget og drikkestuds sikrer en 100 % tæt lukning
•Volumen: 680 ml.
•Vægt: 136 gram.
•Materiale: 100 % Eastman Tritan copolyester (uden BPA, BPS and
Ftalater).

Nalgene-flasken er lavet i Tritan-plast. Denne plasttype kan tåle maskinvask, men er ikke varmebestandig til kogning. Flasken kan derfor ikke skoldes eller dampes. Ønsker du at hælde te eller andre varme drikke i flasken, skal du vente et par minutter før du hælder vandet op.
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse