Nalgene "OTF" 0,7 ltr.
Før musen henover billedet for at zoome

Nalgene "OTF" 0,7 ltr.

DKK 99,00
   På lager
Antal
Varenummer: 503055
I Danmark har vi noget af verdens bedste vand i vores vandhaner, så det kan være vanskeligt, at forstå hvorfor salget af drikkevand på flaske gennem de sidste år er eksploderet.

Med Naglene OTF (On The Fly) kan du, dels spare en masse penge på ikke at købe vand, men i stedet genbruge din flaske, og dels spare miljøet for en masse tom plastemballage.

Flasken afgiver ingen smag til dit vand, som derfor holder en frisk og god smag, også efter længere tids opbevaring i flasken. Den passer i de fleste flaske- og kopholdere, og du har derfor altid væske klar lige ved hånden.

Låget på Naglene OTF åbnes med én hånd, hvilket hurtigt bliver en uundværlig funktion, når du er på farten.

Detaljer:

•Enhåndsbetjent låg – genialt til MTB, klatring, lange bilture og alt andet hvor du hurtigt skal kunne få væske og stadig have en hånd på rattet
•Volumen: 680 ml.
•Vægt: 136 gram (tom).
•Materiale:  100% Eastman Tritan copolyester (uden BPA)

Nalgene-flasken er lavet i Tritan-plast. Denne plasttype kan tåle maskinvask, men er ikke varmebestandig til kogning. Flasken kan derfor ikke skoldes eller dampes. Ønsker du at hælde te eller andre varme drikke i flasken, skal du vente et par minutter før du hælder vandet op.
Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse