Månedens nyheder

Er du også vild med nyt, fedt grej fra outdoor-branchens førende brands? Så hold øje med denne side, hvor vi hver måned håndplukker Spejder Sports seneste lækkerier og hold dig opdateret med, hvad en ægte grejnørd bør føje til sin samling 😎👌

Nysgerrig efter mere? Så læs med på siden med udvalgte produktfokus, hvor vi nørder features og materialer.

Hold dig opdateret med de fedeste outdoor-nyheder

Findes der noget bedre end at kigge på fedt friluftsgrej? Nej vel! Det synes vi heller ikke. I Spejder Sport sælger vi nemlig ikke kun friluftsudstyr - vi bruger det også selv. Og du kan bide skeer på, at så snart der lander nye varer enten på vores hovedlager eller ude i butikkerne, så har vi ualmindelig svært ved at holde nallerne fra kasserne.

Vi ved godt, at der altid er plads i grejskabet derhjemme til en ekstra uldtrøje, en lidt større (eller mindre) rygsæk og bare et enkelt sæt uldundertøj mere. Fuldstændig ligesom nyt sportstøj og sko kan tage løbeturen til helt nye højder, så kan en ny kniv, økse,  eller en hvilken som helst andet outdoor-gadget også gøre den næste tur meget sjovere.

Derfor gør vi os umage for at udvælge og servere vores favoritter blandt de aktuelle produktnyheder på et sølvfad til dig på denne side. Så bind du endelig servietten om halsen, sæt dig godt til rette og vær klar til at savle løs over en lang række fristelser - lige til at tage med under armen og ud i naturen.      


Nyheder fra Asivik, Patagonia, Bergans, Devold, Fjällräven, Arc'teryx, Columbia, Sorel og mange flere

Har du også et favoritmærke, hvor du bare ved, at vandrebukserne, skaljakken og vandrestøvlerne sidder lige i skabet hver gang, fordi pasform og stil passer præcis til dig?

Sådan er vi mange friluftsmennesker, der har det, og derfor ved vi godt, hvordan det kan føles som juleaften, når ens yndlingsproducent lancerer nye godter, som man bare ikke kan vente med at få fingrene i.

Følger du med på siden her og kigger forbi jævnligt, kan du være sikker på, at du nok skal være opdateret på alle de fedeste og nyeste produkter og brands i Spejder Sport.  


Lækre produktnyheder til friluftslivet og dets sæsoner

Forskellige sæsoner og årstider stiller forskellig krav til tøj og udstyr til friluftslivet. På siden her med aktuelle produktnyheder kan du være sikker på at finde de nyeste varer, der passer til den sæson, vi befinder os i eller står foran.

Du vil derfor være sikkert på, at der både er gaveidéer at spore (både til dig selv og andre), når vi nærmer os jul, ligesom der vil være relevant tøj og udstyr til årets skiferie, når det er tid til det og til forårets og sommerens vandreture samt storbyferier, når det er sæson for det.  


Nye vandrebukser, vandrestøvler og sko samt friluftsgrej af høj kvalitet

Nyhed eller ej, så er du garanteret, at de varer du finder i Spejder Sport, er varer af høj kvalitet, som du kan have glæde af de næste mange år. Derfor kan du med god samvittighed shoppe løs blandt de mest populære produktnyheder, som du finder på siden her. Ikke alene får du fingre i et gedigent stykke grej med mange anvendelsesmuligheder, hvor der er tænkt over detaljen - du får også fingrene i nogle af de nyeste lækkerier, vi har på hylderne.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder