Når du først har investeret i en Hiker Quilt, vil du blive overrasket over, hvor mange ting du egentlig ender med at bruge den til. Det fiberfyldte tæppe har nemlig en uendelig række brugs- områder og er grej i den kaliber, som altid ender i rygsækken.

 

Tæppe og sovepose i ét

En Hiker Quilt er bred nok til, at du kan rulle den omkring dig i en lun sommernat. Så kan du lade soveposen blive hjemme. Brug den også som hyggetæppe ved bålet, når tusmørket kommer luskende.

 

Ekstra varme på rejser og i hverdagen

På en længere flyvetur, hvor der stadig er otte timer igen i den iskolde kabine, er Quilt'en et genialt (og varmere!) alternativ til de udleverede slavetæpper. I hverdagen kan du også bruge den til f.eks. at holde ungerne varme i klapvognen eller ved et forblæst busstoppested.

 

Kan kombineres med Asivik Poncho'en

Hiker Quilt er udtænkt så snedigt, at dens tryklås passer med en Asivik Poncho, der dermed bliver både vandtæt OG varm at trække over hovedet, når vejret viser tænder. Den kombination er noget, som i den grad fungerer i koldt og regnfuldt vejr, hvor du f.eks. skal sidde stille i længere perioder.

 

En populær videreudvikling

Den oprindelige udgave af Hiker Quilt'en var oprindeligt tænkt som et produkt til letvægtsfokuserede minimalister med missioner i bjergene. Nu hvor produktet er blevet fintunet med flere anvendelsesmuligheder, er det lette tæppe hurtigt blevet populært blandt Spejder Sports personale og kunder, der har opdaget, hvor mange forskellige opgaver en Hiker Quilt kan løse på tur.
Mål: 225x145 cm.
Vægt: 645 gram


Pris 499,

Køb Asivik Hiker Quilt her