Nyhed: Letvægtsfavorit til det simple friluftsliv

 

Her ser du hvad der sker, når både kunder og Spejder Sport-medarbejdere bare vil have en let og kompakt tarp, der kan holde til noget og kan bruges med hængekøjer. Sig goddag til Asivik UL Tarp, som helt sikkert bliver et hit hos alle os, der elsker det enkle turliv.

 

Gennemprøvede materialer

Den nye UL Tarp deler materiale med det populære Asivik Explorer 2-telt, der fra starten blev en stor succes. Vi ved derfor allerede nu, at det lette men stærke stof nok skal stå distancen på tur.

  • Metervare: 20-denier dobbelt silikoniseret ripstop nylon.
  • Vægt: 550 gram (inkl. barduner).
  • Mål: 300x290 cm.

 

Passer til Asivik-hængekøjer

UL Tarp har fra starten været udformet, så den passer optimalt med din Asivik-hængekøje og vores mål har været, du kan komme let på tur uden at skulle lægge grejbudgettet i ruiner.

 

Solidt syarbejde

Hele vejen rundt har tarpen fået påsyet et kantebånd, der giver ekstra riv- og slidstyrke. På samme måde er alle hjørner forstærket med ekstra ripstop og kraftige syninger, der nok skal holde i selv det værste blæsevejr.

 

Ultimativ frihed

Intet slår den følelse af frihed det er at være på tur med en let tarp, du kan forme efter vind og vejr. Mulighederne er uendelige, og kombinerer du tarpen med en hængekøje, har du, i vores øjne, den ultimative overnatningsform i en dansk skov.

 

 

Pris 799,-

Køb Asivik Ultralight Tarp her