Nyhed: Uldsokker med knald på farven

Hvem siger, at vandresokker altid skal være sorte og kedelige? Det synes vi ikke, og derfor valgte vi at give den fuld gas på en frisk blå, da vi alligevel skulle skrue en ny, let vandresok sammen.

 

Varm og slidstærkt uldmix

Walker Merino er strikket i en blanding af merinould og slidstærke, syntetiske materialer. Det betyder, at du får det bedste fra begge verdener og er sikret en vandresok, der både giver uld-fornemmelsen men også holder længe.

 

Ventilation til vristen

Fodens overside behøver ikke store mængder polstring, så det har vi ikke brugt krudt på i denne sok. I stedet får dine fødder glæde af ventilerende mesh, der slipper overskudsvarmen ud.

 

En alsidig fætter

Vi har polstret Walker Merino med den helt rette mængde polstring, der får sokken med på mange flere slags ture, end man skulle tro.

Her får du nemlig sokken, vi har tænkt til de lettere ture og hverdagen, hvor du ikke har brug for kraftig polstring. Walker Merino passer f.eks. perfekt i et par hurtige vandresko eller som uldsok i vinterstøvlen. Og så er vi selv ret vilde den flotte, blå farve!

 

Pris 99,-

Køb Asivik Walker merinould sok (blå) her

Køb Asivik Walker merinould sok (rød) her