Når en flok nordmænd sætter sig for at producere skitøj, ja så ved de i dén grad, hvad de laver. Bergans Myrkdalen skijakker og Hafslo skibukser er derfor indbegrebet af klassisk, norsk kvalitet med et funky og funktionelt design, der gør din skioplevelse endnu federe.

 

Varmt, åndbart og vandtæt

Bergans Myrkdalen og Hafslo skitøjet er isoleret med præcis den rette mængde isolering, der skal til, når pulsen kommer op. Det moderate lag fiberisolering og den gode åndbarhed gør nemlig, at dette skitøj ikke bliver for varmt, når du suser ned af skibakken og får sved på panden.

Sættet er desuden både vind- og vandtæt, og du kan derfor også sagtens hive det frem fra skabet og bruge det til hverdag, når den danske vinter viser tænder, og vi har sne og frost herhjemme.

 

Lavet specielt til skiløb

Bergans Myrkdalen skijakken er udviklet særligt til alpint skiløb. Inde i jakken er der f.eks. påsyet et sneskørt, der knappes til om livet og dermed lukker af for løs sne, der ellers ville have kurs direkte op under din bluse. Jakken har desuden praktiske lommer, der er nøje udtænkt til alle de småstumper, man typisk medbringer på skiferie – herunder liftkort og skibriller. Og så er hætten lavet, så der er plads til skihjelmen indenunder, hvis man har lyst til det.

Kombinerer man Bergans Myrkdalen jakken med Hafslo skibukserne er sættet konstrueret så smart, at det faktisk kan lynes sammen. På den måde får du, hvad der svarer til en heldragt – uden at man kan se det. Alt i alt en række fede detaljer, der kun gør turen endnu bedre.

 

Priser:

Bergans Myrkdalen skijakke 2.599,-

Bergans Hafslo skibukser 1.999,-