Nyhed: Luksus-klassiker i garvet læder

Columbias Newton Ridge-støvler har i mere end et årti været støvlen, vi sælger til alle jer, som traver skoven tynd eller f.eks. vandrer danske ruter som Camønoen eller Gendarmstien. Nu kan du få den i luksus-udgaven, hvor nubuck er skiftet ud med garvet læder af den rigtig lækre slags.

 

Altid vejgreb

Den profilerede OmniGrip-sål sørger for, at du står godt fast på glatte underlag som f.eks. fedtede skovstier eller klipper.

 

Klar til våd skovbund

Ikke nok med at du står godt fast med Columbia Newton Ridget Luxe på fødder, så er alle støvlens sømme og samlinger limet. Det smarte ved det er, at støvlen dermed er fornuftigt vandafvisende, hvis du bevæger ud på dugvåde morgener eller trasker gennem vandpytter.

 

Pokkers holdbar

Sammenlignet med den almindelige Newton Ridge støvle, er Luxe-modellen bygget op i garvet kernelæder. Med den rette pleje, skal det nok holde dig gående i årevis.

 

Allround favorit året rundt

Alt i alt er Columbia Newton Ridget Luxe en vandrestøvle, der giver dig tilpas meget støtte til, at du sagtens kan bruge den til lettere vandre- og trekkingture i nemt terræn med gode stier.

Den er også et populært valg som allrounder til lejr- og friluftsliv i vinterhalvåret, hvor du ønsker en nem støvle, som holder fødderne tørre

 

Pris 1.299,-

Køb Columbia Newton Ridge Luxe til herrer her

Køb Colimbia Newton Ridge Luxe til damer her