Nyhed: Fuldblods vandresko forklædt som sneaker

Columbia  Outdry Mid

Den nye SH/FT-serie er måske de sko, vi har glædet os mest til at vise dig dette forår. I vores optik er de nemlig det fedeste bud på ét par fuldblods outdoor-sko, der (uden at dine omgivelser løfter et øjenbryn) også kan bruges på byens mest trendy lokationer.

 

Ét par sko der løser alle opgaver

Friluftsliv, hverdag og arbejde smelter i stadig højere grad sammen. Det er f.eks. ikke længere usædvanligt at se outdoor-sko på kontoret eller på gaden. Her kommer Columbias sko-serie SH/FT, der udtales sjift, ind i billedet. SH/FT er skabt til dig, der konstant skifter mellem et aktivt by- liv og mikroeventyr i naturen og kun vil eje ét par sko, der løser alle opgaver. 

 

Svup!

Når du smutter i en SH/FT sko, vil du med det samme mærke, at den er bygget op over en elastisk sok, der tilpasser sig ultra- præcist efter dine fødders form. Det giver en pasform og komfort, der altid føles som om du ikke rigtig har sko på. 

 

Skov-klare såler

Under motorhjelmen finder du selvfølgelig Columbias gennemprøvede såler, der har løbeskoens dynamiske stødabsorbering og profilerede sål, som bider sig fast i ethvert underlag.

 

Vandtæt OutDry-membran

Columbia SH/FT findes både med og uden den vandtætte og åndbare OutDry-membran, der ved hjælp af varme og tryk er lamineret direkte til yderlaget. Det giver for det første lidt ekstra plads og for det andet, består OutDry af ét stykke materiale uden sømme, hvor vand kan trænge igennem.

Vigtigst af alt er OutDry-membranen grundlæggende konstrueret uden luft mellem membran og yderdel, hvilket har enorm betydning på fodtøjets åndbare egenskaber. Det lyder måske lidt langhåret men sagt på menneskesprog, opnår du med OutDry optimal åndbarhed, vandtætte egenskaber og en suveræn fodkomfort på tur. 

 

Pris 1.299,- 

Køb Columbia SH/FT Outdry Mid her