Nyhed: Kongen af kølebokse

På lejr- og shelterture giver en ordentlig køleboks, der ikke er afhængig af bilens 12-volt stik, dig friheden til at lave den mad, du har lyst til. Sig goddag til svenske Dometic, der er vores nyeste mærke og laver kvalitets-kølebokse, som kan holde dine madvarer kolde i dagevis.

 

Bundsolidt kvalitetsgrej   

Kvalitets-køleboksen til dig, der er meget på farten og gerne vil have muligheden for holde dine madvarer nedkølede uden brug af strøm.

Dometic’s bokse er solide som sovjetiske kampvogne og kan, sammen med en ispose eller køleelementer, holde på kulden mens du er på farten. Omvendt kan de robuste fætre også bruges til at holde din mad frostfri om vinteren.

 

Pakning holder på kulden

Mange af de billige kølebokses svage punkt finder du i låget, hvor der løbende sker et stort kuldetab, når den afkølede luft langsomt siver ud. Det sker ikke på Dometic, som er forsynet med en kraftig gummipakning, som forsegler hele låget og holder på luften.

 

Ind med is – ud med vand

Hvis du vælger at køle din Dometic ned med en pose is, vil isen løbende smelte og skabe vand i bunden af boksen. Smeltevandet kan dog hurtigt tappes væk ved hjælp af den smarte prop i bunden.

 

Tykke vægge holder på kulden

Hemmeligheden bag Dometic-boksenes isoleringsevne findes i de tykke vægge i slagfast plast, som effektivt holder på temperaturen. Hvis du undgår at åbne låget alt for ofte og pakker lidt strategisk, kan du sagtens regne med afkølet indhold i dagevis.

 

5 grunde til at vælge Dometic

Okay - så er den køleboks vidst også betalt, tænker du måske, når du om lidt hopper ned og kigger på prisen. Men vi LOVER dig, at det er investeringen værd.

Luk øjnene, sving dankortet igennem og glæd dig efterfølgende over, at du har valgt en bundsolid køleboks, der aldrig svigter, og som du kan bruge i årevis uden, at den taber effekt.

Brug for flere grunde inden du lægger denne lækkerbisken i kurven? Dem får du her:

 

  1. Dometic virker og holder dine fødevarer afkølet længe – meget længe. Det er de bedste kølebokse på markedet – end of story.
  2. Kvalitet hele vejen igennem, bl.a. med hængsler i rustfrit stål. Held og lykke med at få dem til at gå i stykker eller ruste.
  3. Fede detaljer. Vidste du f.eks. at Dometic har lavet deres håndtag, så de er lige præcis lange nok til, at du ikke rammer med knoerne, når du bærer den. Komfort siger vi bare!
  4. Praktik fremfor alt. Du kan blandt andet nemt binde din Dometic køleboks fast på båden eller på biltaget ved hjælp af de smarte surringspunkter, der er ved hvert håndtag.
  5. Nemhed. Låsene på køleboksen er nemme at lukke og ligger fladt mod boksen, så dem sker der ikke noget med.

 

Læg. I. Kurv. Nu. 

 

Dometic Cool-Ice fås i størrelserne 22, 33 og 42 liter.

Pris 799,- / 1.299,- /1.599,-

 

Find din Dometic køleboks her