Her gik vi rundt og troede, at det ikke var muligt at overgå de øvrige, og top-fede, outdoor-ure i Garmins Tactix-serie. Men der tog vi fejl! Alle ind- og udvendige detaljer på det nye Tactix Delta har nemlig fået en overhaling, der kun har gjort markedets ondeste GPS-ur endnu vildere!

 

Ur til krigere

Tactix Delta har et væld af taktiske funktioner med høj blærefaktor! Disse funktioner er skabt til professionelle, militære operatører, der hopper ud af fly, bruger night vision og har brug for et ur som kan gå i Stealth Mode eller f.eks. slette alle urets data med ét tryk på den nye Kill Switch. Det får du måske ikke brug for hver dag, men det er da lidt fedt at kunne ikke?

 

Naviger gennem dagligdagen

Tactix Delta hjælper dig også med nemt at holde styr på både din puls, træning og dagligdag. Med uret kan du f.eks. håndtere musik, finde vej og betale i butikker. Hvis du forbinder det til din telefon, kan du også være opdateret på opkald, beskeder og e-mails.

 

1 tur – 1 opladning

Markedet bugner af smartwatches, der fulde af lækker funktionalitet, men mange har alt for kort batterilevetid. Det problem har Delta ikke. For hvis du sætter det i Ekspeditions-tilstand, holder uret op til 21 dage på én opladning. Hvabehar?

 

Det mest svinelækre ur til dato

Kort sagt er Garmin Tactix Delta et ur, der kræver sit håndled. Det er stort, tungt og det mest svinelækre Garmin-ur, vi har set til dato. Når du får dette ur i hånden, kan du med det samme mærke, at der er brugt bundsolide materialer fra hele vejen igennem. Det har resulteret i et fuldstændigt kompromisløst navigationsredskab, som holder styr på alle typer data om dig og dine omgivelser på tur og i dagligdag.

Pris 7.499,-

Køb Garmin Tactix Delta her