Nyhed: Enhåndsbetjent termokrus i topklasse

gsi microlite 350 flip

Vi er helt oppe og ringe over de nye Microlite 350 Flip, der imponerer med både lethed og en uovertruffen evne til at holde varme drikke varme (eller kolde drikke behageligt kolde).  

 

Den fedeste termokop på markedet

Der skal noget til, før et produkt opnår stjernestatus blandt Spejder Sports egne medarbejdere, men genistregen her fra GSI var ingen i tvivl om: Det er ganske enkelt den fedeste termokop, der findes på markedet – og vi har set meget!

Der er flere features, der gør, at vi er faldet pladask for netop Microlite 350 Flip:

 

God at drikke af

Det er desværre ikke en selvfølge, at en termokop er god at drikke af. Måske har du også prøvet at have fornøjelsen af en termokop med lidt for bred kant, der medfører, at væsken ryger ud og ligger og søber rundt i kanten, så du næsten skal suge det op.

Tuden på Microlite 350 Flip passer til gengæld lige på underlæben, så det, du drikker, kommer ordentligt og spildsikkert indenbords. Det skal altså ikke undervurderes.

 

Kun 224 gram og 100% tæt!

Mange af os har ejet flere termokopper gennem årene, og man kommer bare ikke udenom, at nogle af dem gør sig bedst i bilens kopholder. Enten fordi den er for tung at slæbe rundt på, eller fordi den simpelthen ikke lukker ordentlig tæt.

GSI Microlite er så let, at du omtrent skal vænne dig til at løfte den. Kun 224 gram vejer den og bliver dermed hurtigt din nye bedste ven, når du skal på tur. Og så lukker den helt tæt – så smid du den roligt i rygsækken eller i tasken på vej u d af døren om morgenen.

 

Enhåndsbetjent og skridsikker

Endnu en smart ting med kruset her er, at det kan betjenes med en hånd. Låget åbnes let ved at trykke på knappen for derefter at flippe op, så du hurtigt kan tage en slurk.

En sidste snedig detalje på denne termokop er, at der er påsat en lille gummiring i bunden, der forhindrer koppen i at skride.

 

Nem at rengøre – ordentligt!

Nu skal det være slut med klamme termokopper, der er svære at rengøre. På Microlite 350 Flip kan delene i låget tages fra hinanden, så du kan komme til at rengøre det hele ordentligt. Det kan vi lide!

  

Testet i skoven

Sidst, men ikke mindst, bør det nævnes, at denne termokop er testet på ægte Spejder Sport manér – nemlig i skoven! I videoen nedenfor kan du se, hvad den lille bandit reelt kan holde til, og det er altså ikke så lidt.

 

Pris 249,-

Køb GSI Microlite 350 Flip i sort, rød eller turkis her