Nyhed: Stærkere, bedre og billigere patruljetelt

Kit kat patruljetelt

Enhver spejder kender det orange patruljetelt, der i store træk har været uændret, siden Spejder Sport lancerede det i 1946. Dette forår kan landets spejdergrupper se frem til en ny og forbedret version af det ikoniske lejrtelt, som mange danskere måske bedst kender fra film og reklamer.

 

Stærkere, bedre og billigere 

Det er ingen nem sag at skulle opgradere et telt, der betyder så meget for så mange mennesker. Derfor har vi ikke taget let på opgaven, der først og fremmest har fokuseret på at gøre patruljeteltet stærkere og langt mere modstandsdygtigt overfor hård vind.

Det nye telt har derfor fået betydeligt kraftigere stænger, barduner og syninger. Nye brugere kan også se frem til, at hele teltets tag nu hænger direkte på overliggeren hvilket forhindrer, at tagryggen hænger ned på midten og derfor giver ordentlig ståhøjde i inderteltet.

 

Nemt at håndtere for børnene 

Vi har også fokuseret på, at patruljeteltet ofte bliver brugt af børn, som selv skal kunne stille det op. Derfor har vi f.eks. valgt at dele oversejl og forsejl op i to dele, hvilket gør at børnene
ikke skal håndtere alt for store stykker stof.

På samme måde leveres teltets dele også i flere, mindre poser som er nemmere at bære rundt på en lejr eller i gruppens materielrum.

 

Hvorfor er patruljetelte orange?

I gamle dage skulle et ægte spejdertelt være hvidt. Men den hvide farve blev hurtigt jordslået og derfor fandt teltets oprindelige udviklere frem til en anden metervare, der havde større modstandsdygtighed overfor problemet. Den var tilfældigvis orange og sådan har det været lige siden.

 

Pris 7.499,- 

Køb Kit Kat Patruljetelt her (inkl. oversejl, forsejl og underlag)