Nyhed: Vanvittig meget skaljakke for pengene

Vi måtte knibe os selv i armen, da den nye Patagonia Torrentshell jakke landede på lageret. Det føltes næsten for godt til at være sandt, at man for første gang kan få en fuld 3-lags skaljakke til en pris, hvor de fleste af os kan være med. Men den er altså god nok, og her forklarer vi dig, hvorfor Torrentshell 3L er en af de største Patagonia nyheder længe.

 

Revolutionering af skaljakken   

3-lags skaljakker har altid været rigtig dyre. Sådan er det bare, og vi uddyber hvorfor lige om lidt. Det betyder dog også, at hvis man måske ikke lige har oplevet lyst til at kaste flere tusinde kroner efter en dyr skaljakke, så har der ikke rigtig været nogle alternativer.

Det er der imidlertid nu, hvor du kan få fingre i en stærk fuldblodsskaljakke til den nette sum af 1.299 kr. I vores optik er det intet mindre end revolutionerende at kunne få så fed en jakke til så få penge.

 

Fuld vandtæthed og god åndbarhed

Grunden til at vi er så begejstrede for 3-lags skaljakker er, at du får fuld vandtæthed samtidig med, at konstruktionen ånder godt.

Det der gør hele forskellen, er det tredje lag, som er det lag, der er inderst og tættest på kroppen. Det kommer vi lige tilbage til. Lad os først gennemgå opbygningen af en 3-lags skaljakke: 

Alle regnjakker og vandtætte jakker har en membran af en eller anden slags. Membranen er mikroskopisk tynd og har til formål at holde vandet ude, så du ikke bliver våd. Derudover sørger membranen også for, at størstedelen af den fugt, din krop afgiver, kan komme ud, så det er behageligt for dig at have jakken på, selv når aktivitetsniveauet er højt.  

Sådan en membran er dog både tynd og skrøbelig. Derfor er der selvfølgelig altid et lag yderstof udenpå membranen for at beskytte den.

På en 2-lags jakke er der ikke noget inderlag, som der er på en 3-lags jakke. Måske har du lagt mærke til, at nogle regnjakker har et net indeni. Det er den billigste måde, hvorpå man kan beskytte membranen indefra, så den ikke bliver slidt i stykker med det samme.

På en 3-lags jakke har man taget et tyndt inderlag og lamineret fast. Så her har du: Yderlag, membran, inderlag. Det inderste lag beskytter membranen bedre, og gør skaljakken mere slidstærk samtidig med, at jakken fylder og vejer mindre, end hvis det var net, man havde brugt.

Det inderste og tredje lag gør faktisk også åndbarheden bedre. Fugten fra din krop vil nemlig sætte sig på inderlaget, hvorfra det bedre kan vandre ud igennem jakken, end hvis fugten satte sig netforet, der ikke er i kontakt med membranen og dermed ikke kan komme så let ud.

Det er selvfølgelig dyrere at producere en 3-lags jakke med det ekstra lag, der skal lamineres fast, og netop derfor er vi så begejstrede for Patagonia Torrentshell 3L. Du får bare så meget for pengene!   

 

Lavet i 100% genbrugsmaterialer

Som så meget andet af Patagonias outdoor-tøj, er Torrentshell 3L selvfølgelig også produceret af 100% genbrugsmaterialer (recycled ripstop nylon) under forhold, der både er FairTraide og BlueSign certificeret.

 

Smarte features

Der er ikke noget på Patagonia Torrentshell 3L, der er overladt til tilfældighederne. Derfor får du også nogle smarte features, du nok skal komme til at sætte stor pris på.

F.eks. er jakken forsynes med store ventilationslynlåse under armene, der giver fuld ventilation, når du er på farten.

Derudover kan du rulle hætten sammen, når du ikke bruger den.

Og så er alle sømme selvfølgelig tapede, så du får en fuld regntæt jakke.  

 

Flere fede farver

Har du fulgt Patagonia i noget tid, har du sikkert opdaget, at de bare kan noget med farver. Torrentshell 3L er inden undtagelse, og derfor fås den i et væld af fede farver til både mænd og kvinder. Find din favorit ved at klikke på varelinket nedenfor.

 

Ideel både i fjeldet og til hverdag

Hvem er det så, der køber Patagonias Torrentshell 3L jakke? Kort sagt er den til dig, der vil have noget vildt for pengene.

Det fede ved denne allround jakke er, at den kan bruges af alle lige fra cykelpendleren, der gerne vil have en funktionel og vandtæt regnjakke med god åndbarhed, der sidder hamrende godt og er smart nok til at bruge på alle mulige andre tidspunkter, til fjeldvandreren, der vil have den fulde funktionalitet i en let og slidstærk jakke.

Efter at have remset alle disse fortrinligheder op, synes vi altså stadig, der er vanvittigt, at man kan få så meget jakke for pengene – ovenikøbet en jakke lavet i genbrugsmaterialer OG Fairtrade certificeret.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din Patagonia Torrentshell 3L.

 

Pris: 1.299,-

Køb Patagonia Torrentshell 3L til damer

Køb Patagonia Torrentshell 3L til herrer