Nyhed: Populære klassikere i nye klæder

spejder sport 75 års jubilæumsvarer

I anledning af Spejder Sports 75 års jubilæum har vi fået lavet nogle særlige jubilæumsvarer i en special edition. Det er nogle af vores mest populære klassiskere - nu prydet med et festligt jubilæumslogo og til en skarp jubilæumspris. Varene fås i både butik og webshop så længe lager haves. 

 

Populære varer med jubilæumslogo

For at markere vores jubilæum har vi taget nogle af vores allermest populære varer og forsynet dem med et flot jubilæumslogo og en rigtig skarp pris.

Det gælder bl.a. trækoppen fra Stabilotherm, vores Asivik Spork og den populære kaffe med colombianske Arabica bønner fra Growers Cup. Også det populære Trangia 25-21 Duossal får nu i en ”special edition” og bliver leveret i en flot jubilæumspose med logotryk.

 

All-time klassikere med nyt look

Det er sjovt at have et stykke grej, hvor man ved, at det ikke er masseproduceret. Vores to jubilæumsknive fra hhv. Opinel og Vangedal er helt unikke og lavet udelukkende i forbindelse med Spejder Sports 75 års jubilæum.

Den franske Opinel kniv har vi fået lavet i en No.8 Black Edition, hvor bladet er sort eloxeret Sandvik 12c27 rustfrit stål, hvilket ikke kun giver kniven et eksklusivt look, men også gør den ekstra modstandsdygtigt. Det lækre skaft i hård fransk eg bliver kun endnu mere blankpoleret og flot med tiden. Opinel No. 8 Black Edition er forsynet med Spejder Sport jubilæumslogo og leveres i en flot gaveæske.

En anden klassiker, som vi har fået lov at lege lidt med, er den klassiske Vangedal Roverkniv. I vores jubilæumsudgave har den nemlig fået et knivblad af carbonstål, som du kan slibe hylende skarp. Glæd dig også til det flotte skaft i lys birk, der giver et stilrent nordisk look og kun bliver smukkere, efterhånden som du bruger kniven. Skeden er dekoreret med et diskret Spejder Sport 75 års jubilæumslogo.

Sidst men ikke mindst har vi fået lavet en 1 liters Nalgene Wide Mouth i en fed blå farve med gult jubilæumslogo. Den vil du uden tvivl spotte mange Spejder Sport medarbejdere rende rundt med i den kommende tid.

 

Ekstra gode priser

Udover at de særlige jubilæumsvarer har hver deres særpræg sælges de også til en stærk jubilæumspris, der gælder så længe lager haves. Vent derfor ikke for længe med at få fat i din favorit.

 

Udsolgt i webshop? Prøv i butikken

Vores jubilæumsvarer er kun produceret er et begrænset antal, og nogle kan således risikere at blive hurtigt udsolgt.  

Du kan dog være heldig at finde lige præcis den jubilæumsvare, du leder efter, ude i vores butikker. Kontakt gerne din lokale Spejder Sport butik eller ring til vores Kundeservice på tlf. 43 55 35 00 og hør, hvad der er på lager og hvor.

 

Se Spejder Sports 75 års jubilæumsvarer her