Nyhed: Co2 venligt spisegrej

Så er der godt nyt til dig, der gerne vil have holdbart spisegrej med lidt grønnere samvittighed. Wildo Green serien er nemlig fremstillet af op til 80% bioplast, der er baseret på sukkerrør. Med en spork og et XL Maxi Mugg, er du godt kørende næste gang, du skal på tur.

 

Ikonisk klassiker

Svenske Wildos Maxi Mugg er et af de måske mest ikoniske stykker spisegrej i norden. En rigtig slider der trofast har aftjent værnepligt på tusindvis af ture under alle forhold.  

Nu er både Maxi Mugg’en og sporken kommet i en ny Green-udgave i bioplast, så du kan smovse løs med lidt grønnere samvittighed.     

 

Genial at spise af

Grunden til at Maxi Mugg’en blev så populær i første omgang er blandt andet, at den er så enkel. Du har kun én del af holde styr på, og den er så solid, at den nærmest ikke kan gå i stykker. 

Fordi den rummer hele 8 deciliter, er der masser af plads til en gedigen portion mad, og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt måltidet flyder over kanten, når du sætter dig til bords.

Det smarte håndtag gør desuden, at du nemt kan holde og spise af din Maxi Mugg, uanset hvor varmt indholdet er.

 

Flere anvendelsesmuligheder

Du behøver dog ikke kun at bruge din Maxi Mugg til at spise af. Skal der laves mad fra bunden, eller skal du måle vand op til dine frysetørrede mad, er det nemlig en super fed detalje, at mugg’en har et indprentet måleskema på indersiden.   

Har du gang i flere elementer på Trangiaen eller over bålet, kan Maxi Mugg’en (grundet størrelsen) også fint bruges til at holde noget af maden varm. Brug bare to styks, hvor du har maden i den ene Maxi Mugg og bruger den anden som låg. Dæk til med en jakke eller en sovepose, og din ret skal nok holde sig god varm.

Sidst, men ikke mindst, er den alsidige mugg også perfekt som indsamlingsredskab til vilde bær og svampe.

 

Lavet af sukkerrør

I stedet for at lave mere spisegrej i traditionel plast, har Wildo med deres nye Green-serie forsøgt at mindste det miljømæssige fodaftryk ved at producere Maxi Mugg’en med 80% bioplast og sporken med 20% bioplast, der er baseret på sukkerrør.

På den måde har delene stadig den nødvendige slidstyrke og funktion, men belaster atmosfæren langt mindre, når de en dag skal til forbrændingen.  

 

Fristende farver

Det nye Wildo Green fås i farverne: Blå (Azure), Pink (Rasberry) og Grøn (Sugarcane).

Spisegrej i klare farver er en god idé, når du ikke ønsker at forveksle dit grej med turmakkerens. Derudover gør de klare farver, at du altid har nemt ved at finde dit spisegrej, uanset hvor du har lagt det.

 

Priser:

Maxi Mugg 45,-

Spork 15,-  

Køb Wildo Green her