Spejder Sport – hele Danmarks udstyrsbutik


Starten

Spejder Sport blev grundlagt i 1945, hvor de danske spejdere havde svært ved at skaffe uniformer på grund af mangel på materialer. Derfor besluttede en flok ildsjæle i Det Danske Spejderkorps sig for at stable en udstyrsforretning på benene, hvor spejderne kunne handle uniformer og andet udstyr.

Landsdækkende netværk af butikker

Fra den hårde start i ’45, hvor kunderne fik syet uniformer af sækkelærred og faldskærmsstof fra krigens tid, gik det fremad og i takt med, at friluftsliv blev stadig mere populært, fik vi vokseværk. I dag er vi Danmarks suverænt største kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner outdoor-folket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Støt børn og unge når du handler i Spejder Sport

Spejder Sport er stadig ejet af Det Danske Spejderkorps så husk, at hver gang du handler i en af vores butikker, støtter du børn og unges aktiviteter, hvilket flere end du aner er taknemmelige for, når de hver dag færdes i naturen.

Giv dit grej nyt liv

Vi har sammen med Kirkens Korshær, lavet et projekt hvor vi indsamler dit brugte grej og donerer det til salg i nogen af Kirkens Korshærs frivilligt drevne genbrugsbutikker.
Læs mere om Spejder Sports CSR-projekt.

ASIVIK – Spejder Sports eget mærke

Du vil næppe fortryde at tage et ASIVIK-produkt med på tur. Det er nemlig vores egne udviklere, der omhyggeligt har skabt hvert eneste produkt fra bunden, og tanken bag ASIVIK er enkelt og prisfornuftigt grej, der holder på tur og giver dyrere mærkevarer kamp til stregen. Efterhånden er flere ASIVIK-produkter lavet i genbrugsmaterialer, hvilket er med til at nedbringe Spejder Sports samlede ressourceforbrug.

Vores mission

  • At skabe langsigtet, økonomisk afkast til Det Danske Spejderkorps
  • Spejder Sport skal bidrage positivt til Korpsets profil
  • Vi forsyner spejdere og friluftsfolk med det rette kvalitetsudstyr

Vores vision

  • Spejder Sport er førstevalget for friluftsfolk og mere end blot en butik
  • Alle friluftsfolk skal have et solidt kendskab til vores sortiment
  • Vi vil være Danmarks største kæde af specialbutikker med friluftsudstyr
  • Vores medarbejdere skal være branchens bedste
  • Du skal altid opleve, at dine udendørs eventyr starter i Spejder Sport
  • Vores butikker og betjening skal inspirere til flere ture i naturen

Kerneværdierne

Alle medarbejdere i Spejder Sport kender vores fire kerneværdier, der er rygraden i den måde, vi driver forretning på. Kerneværdierne gennemsyrer vores organisation, og betyder meget, når vi træffer beslutninger i vores daglige arbejde:

Troværdighed – vi kender alt vores grej til fingerspidserne og har prøvet det, så du kan være sikker på at få den helt rigtige rådgivning, inden du selv skal på tur

Kvalitet – det udstyr, du køber i Spejder Sport holder længe, og skulle det mod forventning gå i stykker, kan du glæde dig til markedets bedste kundeservice og reklamationspolitik

Respekt – vi respekterer naturen og alle de mennesker, der krydser vores vej. Ingen tur eller aktivitet er finere end en anden, og vi lytter lige interesseret, hvad enten du vandrer i din lokale skov eller udforsker den store verden

Mod – i Spejder Sport tør vi gå nye veje, når vi udvælger mærker, selv udvikler produkter eller indretter vores butikker.

Erhvervskunde?

I Spejder Sport har vi en lang tradition for at levere grej til de mennesker, der er så heldige at arbejde udendørs. Der er ofte tale om komplekse opgaver i krævende miljøer, og vores liste af kunder spænder over så forskellige verdener som f.eks. forsvaret, off shore-industrien, daginstitutioner og skoler.

Hvis du ønsker, at vi skal løse din udfordring med en stærk pris og grundig vejledning, er du velkommen til at kontakte Nikolaj Zethsen på: nikolaj@spejdersport.dk eller ringe på 21 65 32 21.

Regnskab

Hvis du vil vide mere om Spejder Sports økonomi og generelle sundhedstilstand, er du velkommen til at hente vores seneste regnskab her:

Tilknyttet fil: File iconRapport 2015/16 (8 MB)

CVR-nr: 58 14 28 16


Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:  
Mandag-torsdag: 9-16  
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
+45 43 55 35 00

KontaktSe e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse