Osprey Atmos AG 65 (Abyss Grey), rygsæk

DKK 1.649,00
På lager

Komfort til de tunge eventyr

Atmos er stærk, let, fordeler vægten perfekt og fungerer bare, også med tungt læs. Bærersystemet er hurtigtørrende og giver god luft til kroppen i varmt klima.

AntiGravity og formidabel pasform

Osprey’s særlige (og prisvindende) AntiGravity-bæresystem er det bedste ved denne rygsæk. Du kan fylde rygsækken med tungt grej. Man mærker ikke meget andet end et dejligt kram fra rygsækken, når den tages på.

Bæresystemet er fuldt ventileret - også hoftebæltet. Det minder mest af alt om et stormasket net i skum, der er spændt ud over en ramme. Det er blødt og former sig efter din krop, så vægten fordeles jævnt. Samtidig får du luft til kroppen. Det kan lyde spinkelt, men det er det ikke. Systemet holder også med tung oppakning og i vådt vejr.

Gennemtænkte finesser

Lommerne på hoftebæltet er virkelig en opgradering! Dagens snack-ration i den ene side, lommekamera, lille hue
Varenummer:507444

Pak din rygsæk korrekt

Om din rygsæk er pakket optimalt eller ej, har stor betydning, når du er på tur. Pakker du rygsækken korrekt, vil den ikke kun føles lettere - Det vil også blive nemmere at finde ting i den, og der er vil være mindre risiko for, at dine ting bliver våde. Lær, hvordan du pakker din rygsæk her.