Osprey Poco Anti Gravity Plus Barnebærestol

DKK 3.099,00
På lager

Tag familiens mindste med på tur

Med Poco Plus kan hele familien tage på tur. Bærestolen kan nemt og hurtigt forlænges/forkortes i ryggen, så den tilpasses den voksne. Med Ospreys Anti Gravity-bæresystem sikres der god ventilation til ryggen samt en optimal bærekomfort. Også barnets siddesele kan justeres, så den tilpasses det enkelte barn.

Ospreys barnebærestol giver jer mulighed for at komme på tur på stranden, på udflugt i storbyen, på kortere vandreture, på fjeldet og mange andre steder. Med en 3-punkts sele samt fodstøtter, sidder barnet godt og sikkert i stolen. Sædehøjden kan justeres i forhold til barnets størrelse. Barnet har et større udsyn fra pladsen bag den voksnes ryg, end i en traditionel bæresele eller vogn.

Med indbygget solskærm, regnslag samt gode opbevaringsmuligheder, er Osprey Poco Plus bærestolen, når hele familien skal på tur.

Barnet skal selv kunne sidde oprejst, ude
Varenummer:505673

Tips til ture med småbørn

At have små børn med på tur er utroligt berigende, men det er også noget, der kræver en god del forberedelse og forbehold. Vi har samlet vores bedste tips til, hvordan du får success på turen med de små til dig. Læs vores tips og tricks til fejldtur med små børn her.