Osprey Xenith 88L rygsæk

DKK 2.099,00
På lager

En rigtig traver

Skal du på en længere tur, er Xenith 88 rygsækken. Rygsækkens AirScape-system giver god støtte og ventilation. Osprey’s NeoSpacer skulderstropper kan justeres og tilpasses kroppen, mens det formstøbte hoftebælte giver optimal støtte og korrekt fordeling af rygsækkens vægt.

Xenith har som mange af Osprey’s rygsække gode organiserings- og opbevaringsmuligheder. På hoftebæltet er to lynlåslommer, mens der på fronten er en lomme i strækbart mesh-stof. I rygsækkens sider er der ligeledes lommer i strækbart mesh.

Xenith har udvendig lomme til drikkesystem, hvilket gør det let at påfylde på ny. Når vandrestavene ikke længere skal bruges, kan de hurtigt spændes fast på rygsækken vha. Stow-on-the-Go-systemet. Dette uden at tage rygsækken af. Toplåget kan tages af og bruges som mindre turtaske. Her er to lynlåslommer, hvor handsker, GPS eller andet lettilgængeligt kan opbevares. I b
Varenummer:507450

Pak din rygsæk korrekt

Om din rygsæk er pakket optimalt eller ej, har stor betydning, når du er på tur. Pakker du rygsækken korrekt, vil den ikke kun føles lettere - Det vil også blive nemmere at finde ting i den, og der er vil være mindre risiko for, at dine ting bliver våde. Lær, hvordan du pakker din rygsæk her.