Osprey

I 1974 i Californien sad Mike Pfotenhauer med sin symaskine og syede solide rygsække på individuelle mål. Det gør Mike stadig - dog nu som chefdesigner og stifter af Osprey, som den dag i dag stadig producerer rygsække og tilbehør i højeste kvalitet.

Hver eneste rygsæk fra Osprey gennemgår en lang designproces, hvor der er stort fokus på detaljen. Intet er tilfældigt på en Osprey-rygsæk. Dette har blandt andet givet os Talon-serien med dagstursrygsække, som har kastet flere priser af sig, siden den blev lanceret i 2007.

Med en Osprey-rygsæk har du en tro følgesvend i mange år.

Rygsække i verdensklasse

Osprey laver fantastiske rygsække! Se bare her:AntiGravity™ får rygsækkens til at føles let som en fjer

AntiGravity™-systemet, forkortet AG, trodser, som navnet hentyder, tyngdekraften og får din rygsæk til at føles lettere. Det prisvindende rygsystem kombinerer tredimensionel affjedring med en spændt lændestøtte.

Vægtfordelingen i AntiGravity™-systemet gør, at brugeren af rygsækkens kan bevæge sig frit - akkurat som hvis han eller hun ikke bar nogen rygsæk.

Til damer fås modellerne Aura og Ariel med AntiGravity™, mens herrerne kan vælge mellem Atmos og Aether.

Stow-on-the-Go™ til opbevaring af vandrestave på farten

Aldrig har det været nemmere at komme af med sine vandrestave, mens man er på farten. Med Ospreys Stow-on-the-Go™-system hægter du nemt og hurtigt dine vandrestave fast til rygsækken ved at føre dem igennem den justerbare rem på den ene skulderrem og lade dem hvile i den solide rem på siden af rygsækken.

Skal du igennem et terræn, hvor du ikke behøver dine vandrestave eller har du behov for at bruge begge hænder til at pejle mod næste destination, bliver du glad for at have Stow-on-the-Go™-systemet ved din side, da du hverken behøver at tage rygsækken af eller bede din vandremakker om hjælp for at komme af med dine vandrestave.

Drikkesystemer til den lange eller varme vandretur

Med en camelbag fra Osprey har du altid vand lige ved hånden, når du er ude og vandre. De smarte poser fås i størrelser på mellem 1,5 og 3 liter og passer i de fleste Osprey-rygsække. De placeres ind mod ryggen, så vægten ligger optimalt i rygsækken.

Med Opsrey's Hose Magnet Kit kan du nemt og hurtigt fæstne drikkeslangen og dens tud til din Osprey-rygsæks brystrem. Herved kan du nemt og hurtigt få slukket tørsten, når du er på farten.

Skal du ud på kolde eventyr, kan du opgradere dit drikkesystem med en isoleret drikkeslange, der modvirker, at vandet i slangen fryser til is, når temperaturen kommer under frysepunktet.

Til rengøring af dit drikkesystem findes et specielt Osprey rensesæt. Sættet inkluderer en mindre børste til drikkesystemets slange, en større børste til beholderen samt et stativ, der udspænder beholderen efter brug, så den har mulighed for at tørre indvendig.

Er dit drikkesystem ved at være slidt, kan du forlænge levetiden ved at udskifte drikkeslangen eller drikkeventilen med en ny.

Find den rette størrelse rygsæk med Osprey PackSizer™ App

Osprey har gjort det nemt for dig at finde den rigtige størrelse rygsæk, inden du bestiller. De har nemlig udviklet en app, hvor du i 3 nemme trin kan finde den størrelse rygsæk, der passer dig.

Sådan gør du:
  1. Tag et billede af dig selv

  2. Marker din højde på billedet

  3. Marker det øvre og nedre punkt på dit torso på billedet
Hent den gratis app her: App Store eller Android

Bæredygtighed hele vejen igennem

For Osprey er det vigtigt, at miljøet ikke lider nogen overlast under produktionen og håndteringen af deres produkter. Da naturen netop er der, hvor deres produkter tages i brug, ønsker de at passe godt på den, så mennesker verden over kan have glæde af den i mange år endnu.

For at passe på miljøet producerer Osprey kun produkter, der holder længe og forsøger at holde materialespild på et minimum. De overproducerer ikke for at holde udgifterne nede og de opfordrer deres kunder til kun at udskifte produkterne, når de er slidt op.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder