Tilbehør til underlag

Et liggeunderlag kan gøre meget for komforten på din tur, og tilbehør til underlaget kan virkelig være med til at sætte prikken over i’et. Slip for besværet med at puste dit underlag op ved at medbringe en pumpe, lav på få sekunder dit liggeunderlag om til en stol ved hjælp af et underlagsbetræk og undgå flyvske skumunderlag med et par praktiske elastikker – Så kan du koncentrere dig om at nyde din afstressende tur i det fri i stedet.

Slip for at puste og pruste med en pumpe

Har du et luftfyldt liggeunderlag eller en luftmadras, vil du (og dine lunger) blive glad for en pumpe. Det er betydeligt nemmere og hurtigere at få pustet underlaget op, hvis du bruger et hjælpemiddel. Samtidig slipper du for at få den fugtige luft fra din mund ind i underlaget, hvilket i sidste ende kan gøre, at underlaget holder længere.

Har du et oppusteligt underlag, anbefaler vi vores Asivik Pumpbag, som er en 20 liters drybag, der kan klikkes på underlaget og bruges til at puste det op med. Er du en letvægtsnørd, har vores Pumpbag den store fordel, at den kan bruges som drybag til f.eks. at holde soveposen tør, når ikke du bruger den som pumpe - Og som du nok ved er multifunktionalitet vejen frem, når det kommer til letvægtsoppakning. Det kræver lidt øvelse at bruge denne Pumpbag, men til gengæld kan underlaget pustes op med kun 3 ”blæs”, når først du har lært det.

En lidt mere simpel pumpe til de oppustelige liggeunderlag er Asivik Super Pump. Denne håndpumpe er fyldt med skum, der trækker luft ind i pumpen igennem et hul i midten, som så presses ind i underlaget, når man presser pumpen flad, mens hullet dækkes med hånden.

Til luftmadrasserne kan du enten bruge en luftpumpe med håndtag eller en fodpumpe. I Spejder Sport har vi valgt at føre en luftpumpe med stor pumpekapacitet, da den kan puste en luftmadras op noget hurtigere end en klassik fodpumpe.  

Omdan dit liggeunderlag til en komfortabel lænestol

Komfort er værdsat lige dét mere, når man er i vildmarken, for ofte er det nødvendigt at holde sin oppakning så let som muligt, og så er det ikke muligt at slæbe alle mulige luksusting. Men hvad hvis du kunne slæbe en skøn lænestol med uden at tynge ned i rygsækken? Det er nu muligt!

Vi har nemlig lavet et betræk til de 51 cm brede selvoppustelige Asivik-underlag, som omdanner dem fra et fladt liggeunderlag til en blød stol. Betrækket spændes nemt og hurtigt om underlaget, og tages lige så nemt af igen, når du skal bruge liggeunderlaget til at sove på. Selvom betrækket er lavet til de selvoppustelige modeller, kan det også bruges til vores Airmats. Her kræver det dog lidt mere tålmodighed, da mængden af luft i underlaget skal justeres.

Tæpper til ekstra komfort

Til de kølige nætter kan det være rart med et dejligt varmt tæppe til at lægge over sig eller til at ligge på, når underlaget føles lidt for hårdt.

Skal du en tur på stranden, finder du også strandtæpper i vores sortiment, som kan fyldes med sand i hvert hjørne, så det ikke blæser væk, hvis der kommer en kølig brise.

Hold styr på grejerne med elastikker til skumunderlaget

Det sammenrullede skumunderlaget kan godt have sit eget liv, hvis ikke man holder det fast med en elastik eller to. Derfor finder du selvfølgelig praktiske elastikker i vores sortiment af udstyr til liggeunderlag.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder