Patagonia Torrentshell jakke, dame
Før musen henover billedet for at zoome

Patagonia Torrentshell jakke, dame

DKK 999,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505593

Fuld beskyttelse

Torrentshell holder dig tør, hvad enten du begiver dig ud i bygevejr i København, regnskyl i Kathmandu eller kold heldagsregn i Reykjavik.

Torrentshell er en 2½ lags jakke, der er skåret specielt til kvinder. Jakken er forsynet med Patagonias egen H2No membran, der sikrer en 100 % vandtæt jakke, som har gode åndbare egenskaber.

Under armene er der ventilationslynlåse. De sikrer, at du effektivt kommer af med varmen, når du knokler af sted på cyklen eller går med oppakning gennem fjeldet.

Jakken er fremstillet med Patagonia's egen vandtætte og åndende H2No Performance-membran. Membranen har på ydersiden fået en DWR-behandling (Durable Water Repellent), der sikrer, at regnen preller af, så jakkens evne til at ånde bevares.

Torrentshell har 2 stiklommer med lynlås. Når du ikke bruger jakken, kan den pakkes ned i venstre lomme, der kan vendes på vrangen og lynes. Der sidder en løkke i lommen, hvori du kan sætte jakken fast på din rygsæk med en karabinhage.

Alle lynlåse er forsynet med stormflap for bedst mulig vandafvisning.

Detaljer

 • 2-vejs justerbar hætte med forstærket skygge
 • Venstre lomme kan anvendes som pakpose
 • H2No Performance Standard membran med DWR-behandling sikrer 100 % vandtæthed med god åndbarhed
 • Ventilationslynlåse under armene
 • Stormflapper over lynlåse sikrer, at der ikke trænger vand gennem lynlåsen
 • Farve: Sort


 • Vask og vedligeholdelse

  Jakken kan vaskes i maskine ved 40 grader. Til vask bør bruges en sæbe, der er beregnet til vandtæt åndende beklædning – f.eks. ToKo Eco Textile Wash.

  Efter nogle ganges vask eller lang tids hårdt brug, kan jakken med fordel genimprægneres med ToKo Eco Textile Proof eller tilsvarende. Imprægneringen genskaber jakkens oprindelige vandafvisende egenskaber, så vandet preller af i dråber og ikke opsuges af materialet, hvilket giver en signifikant forbedring af åndbarheden.
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse