Værktøj til patruljekassen

Patruljekassen er fast inventar på årets mange spejderlejre. Her på siden finder du alt det værktøj, du har brug for til din gruppes patruljekasse; pælebor, sav, Londonblok og meget mere. Det eneste du skal huske, som du ved, når du har taget til økse- eller savbevis, er, at passe på dig selv og dine omgivelser.

Når udstyret skal være i orden

Det rigtige udstyr er det halve arbejde - og det gælder så sandelig også, når det kommer til spejderarbejdet. En godt fyldt patruljekasse er guld værd, når gruppen tager på tur. Et pælebord til det større raftearbejde, en bøjlesav til når rafterne er for lange og en Londonblok til det større pionerarbejder, hvor man hurtigt kan løbe tør for kræfter, for eksempel ved opstramning af tovbaner, etablering af anker eller løft af store og tunge emner.

Patruljekassen - Den tro følgesvend

De fleste grupper ligger formentligvis inde med patruljekasser, der kan dateres tilbage til midten af det forrige århunderede. De gamle kasser er en tro følgesvend, når gruppen tager på tur og her er det vigtigt, at udstyret er i orden.

Trænger patruljekassen til en udskiftning, finder I i vores sortiment en let og solid patruljekasse i aluminium med bærehåndtag. Denne kan nemt rumme hele patruljens grej til en uges sommerlejr og er med de to gode håndtag nem at bære for to spejdere.

Er I mere til det traditionelle look, kan I vælge en solid patruljekasse i krydsfiner med metalforstærkede kanter og bærehåndtag. Denne ser ud som en patruljekasse skal og som de fleste kender den.

Udstyret og værktøjet til at fylde i patruljekassen, finder I her på siden - og mangler I andet, kan I helt sikkert finde det et andet sted på vores webshop. Bliv blandt andet inspireret af vores solpaneler og batterier, der helt sikkert vil blive et hit blandt spejderne i teenagealderen, der trænger til at få ladet batterierne på mobilen op.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder