Petromax Dutch Oven ft 12" - 11,5 liter støbejernsgryde
Før musen henover billedet for at zoome
Petromax Dutch Oven ft 12" - 11,5 liter støbejernsgryde
Petromax Dutch Oven ft 12" - 11,5 liter støbejernsgryde

Petromax Dutch Oven ft 12" - 11,5 liter støbejernsgryde

DKK 849,00
   På lager
Antal
Varenummer: 506741

Pizza’er, grydebrød og mør simremad

I Danmark ser mange en duchoven som en lækker støbejernsgryde med ben til bålbrug, men faktisk er den tænkt som en ovn. Duchovens er på vej til at blive den helt store ting hos frilufts-gourmeter og det er med god grund! I Spejder Sport er vi blevet glade for at bage pizzaer og kanelsnegle i dem.
Men, den er selvfølgelig også en gryde og er genial til simreretter; et oksebryst der har ligget og simret i en flaske vin, med krydderurter og rodfrugter hele dagen, mens du har bygget hytte i haven og klippet æbletræerne, ja det er altså også godt!

Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan lave af lækkerier i en duchoven og løber du tør, så er internettet din ven! 5 minutter og du har inspiration nok til de næste mange weekender.

Kraftig duchoven i støbejern

Den er sort, den er robust og den repareres bedst med bacon. Hvad er der mere at sige?
Kammeraterne vil kaste lange blikke efter din nye gadget og det er med god grund, Petromax laver smukke kvalitets duchovens.

Som en ekstra bonus har låget også ben og kan bruges som selvstændig pande. Låget har selvfølgelig også en kant, så du kan lægge gløder eller grillkul på og dermed også få ovenvarme i din ovn.

Sådan en støbejernsgryde kan du have resten af livet og du kan roligt lade den gå i arv – den bliver kun bedre med tiden. Den er ideel på havens bålsted, på kanoturen og weekendtur til den lokale shelterplads.

Det hele er ”brændt færdig” med olie og er altså klar til brug når du modtager den. Du kan dog lige skylle den i varmt vand, for at være sikker på at den er helt ren.

*OBS* brug aldrig sæbe på støbejern, du vil kunne smage det i maden længe efter.
Vask med varmt vand efter brug, tør grundigt og luft den lidt, eller varm evt. op få minutter, smør så med et tyndt lag neutral olie og sæt væk – med lad låget stå på klem.
Er der genstridige fastbrændte rester i gryden, så brug lidt olie og krøllet sølvpapir som svamp.

Detaljer:

Materialer: Støbejern
Vægt: 15 kilo
Volumen: gryden kan rumme 11,5 liter, låget kan rumme 3,5 liter, når det bruges selvstændigt.
Dimensioner: 42 x 39 x 20 cm

Se evt. også løftestangen til låget.
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse