POC Receptor Bug Sort
Før musen henover billedet for at zoome

POC Receptor Bug Sort

DKK 1.049,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 501742
At POC hjelme er blandt de bedste i klassen bevises bl.a. af at Receptor Bug i januar 2009 er testet af Testfakta.se og modtog prisen som "Best in Test '!

Anvendelse af skihjelm er din bedste forsikring mod alvorlige hovedskader, når du er af sted på ski eller snowboard.
Med udgangspunkt i markedets på det tidspunkt bedste freerider hjelm har POC udviklet Receptor Bug Snow, som en sikker beskyttelse både til krævende freeride skiløbere og sikkerhedsbeviste piste løbere!!

Den unikke patenterede dobbelt skal giver ikke kun giver maksimal beskyttelse i tilfælde af fald eller sammenstød, men tillader også luft, at cirkulere frit gennem de store ventilationsåbninger. Perfekt pasform opnås igennem den indvendige foring af polycarbonat og EPS.


Sofistikeret, elegant design og optimal beskyttelse er POC's typiske kendetegn og Receptor Bug er absolut ingen undtagelse. BUG serien blev udviklet for at imødekomme kravene fra nutidens skiløbere og skubbe grænserne for, hvad tidligere var muligt.

Sikkerheden er bedre end nogensinde, og det funktionelle niveau er meget højt.

Detaljer:
•Patenteret dobbelt skal
•Unik ventilation
•Perfekt pasform

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse