Real Turmat Svinekød i sur/sød sovs
Før musen henover billedet for at zoome
Real Turmat Svinekød i sur/sød sovs
Real Turmat Svinekød i sur/sød sovs

Real Turmat Svinekød i sur/sød sovs

DKK 89,00
   På lager
Antal
Varenummer: 505820

Denne ret er laktose og glutenfri


Svinekød med sur/sød sovs er mad til at tage med på weekendturen, ekspeditionen og til mange andre lejligheder, og så ovenikøbet med god smag og energi.

Real Turmat er ”rigtig” mad med en lav vægt, meget højt energiindhold og uhyre nem tilberedning. Retten indeholder bl.a. ris, svinekød, gulerod, løg, ananas, ingefær og hvidløg.

Retten er oplagt at tage med på tur, da man kun skal tilsætte kogende vand for at tilberede den. Man kan for eksempel bruge en Primus Lite-brænder til at varme vandet op med. Man hælder det 70-100 grader varme vand ned i posen, lukker posen igen, og lader retten trække i 8 minutter. Resultatet bliver bedst, hvis man spiser direkte af posen, da den holder bedst på varmen. Husk en ekstra lang ske til det.

Detaljer:

Vægt: 127 g.
Energiindhold: 464kcal/100 g.
Total energiindhold: 589kcal.
Laktosefri og glutenfri.

Ingredienser: Ris (35%), Svinefars (Svinekød (74%), Svinefedt, Kartoffelfiber, Salt) (14%), Gulerod, Løg, Tomatpuré, Rapsolie, Peberfrugt (6,1%), Ananas (4,6%), Majsstivelse, Sukker (2,8%), Sojasovs, Købbouillon, Eddike (1,4%), Krydderier, Hvidløg, Ingefær, Antioxidant (Ascorbinsyre).

Næringsindhold pr. portion:
• Fedt: 28 g
• Kulhydrater: 67 g
• Kostfiber: 4 g
• Protein: 15 g
• Salt: 4,2 g
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse