Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler

Det kræver ikke det store arbejde at pleje dine spritnye vandrestøvler, så du har glæde af dem i mange år. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af vandrestøvler i læder og kunststof her.

 

Salomon Cagliari Mid GTX vandrestøvler, herre

Før DKK 1.399,00
DKK 979,30
SparDKK 419,70
På lager

Vandtæt og åndbar

Cagliari er en vandresko, der holder din fødder tørre i al slags vejr og giver dig et godt greb i det mest udfordrende terræn.

Salomon har valgt at udstyre Cagliari-vandreskoene med en Gore-Tex membran, som gør dem både vand - og vindtætte uden at give afkald på åndbarheden. Så kan selv det værste vejr komme an på en prøve.

Stødabsorbering og godt greb

Skoens OrthoLite® indersål sørger for et godt og luftigt fodmiljø og virker samtidig stødabsorberende. Skoens Non Marking Contagrip®-ydersål sørger for, at du står godt fast på vådt og glat terræn.

Brug Cagliari i hverdagen, når det står ned i stænger eller på dine vandreture i ind - og udland, også i udfordrende terræn.

Vedligeholdelse

Skyl jævnligt støvlerne med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra støvlernes membran. Fyld støvlen ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ve
Varenummer:506516