Salomon Cagliari Mid GTX vandrestøvler, herre

Før DKK 1.399,00
DKK 979,30
SparDKK 419,70
På lager

Vandtæt og åndbar

Cagliari er en vandresko, der holder din fødder tørre i al slags vejr og giver dig et godt greb i det mest udfordrende terræn.

Salomon har valgt at udstyre Cagliari-vandreskoene med en Gore-Tex membran, som gør dem både vand - og vindtætte uden at give afkald på åndbarheden. Så kan selv det værste vejr komme an på en prøve.

Stødabsorbering og godt greb

Skoens OrthoLite® indersål sørger for et godt og luftigt fodmiljø og virker samtidig stødabsorberende. Skoens Non Marking Contagrip®-ydersål sørger for, at du står godt fast på vådt og glat terræn.

Brug Cagliari i hverdagen, når det står ned i stænger eller på dine vandreture i ind - og udland, også i udfordrende terræn.

Vedligeholdelse

Skyl jævnligt støvlerne med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra støvlernes membran. Fyld støvlen ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ve
Varenummer:506516_1003

Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler

Det kræver ikke det store arbejde at pleje dine spritnye vandrestøvler, så du har glæde af dem i mange år. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af vandrestøvler i læder og kunststof her.