Salomon Elite 6 Escape Classic
Før musen henover billedet for at zoome
Salomon Elite 6 Escape Classic
Salomon Elite 6 Escape Classic

Salomon Elite 6 Escape Classic

DKK 999,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 504339
Elite 6 er en alsidig langrendsski med medium spænd, der dels gør den nem at træde, og dels sikrer et fornuftigt glid uden den store kontakt med underlaget. Skien er i S-Cut konstruktion med en forholdsvist stort indsving, der giver gode styreegenskaber.

Skien har en bredde, der passer fint i et præpareret spor, men bredden giver også mulighed for at komme ud på de upræparerede skovstier.

Elite 6 er opbygget med skumkerne i Densolite 2000. Brugen af skum i opbygningen af skien sikrer en let ski med et ensartet spænd, så du nemt kan finde en ski, der passer til dig uden, at skulle teste flere ski i butikken.
Sålen er stenslebet, hvilket giver et godt glid hvor den fugt, der opstår i sporet som konsekvens af fiktionen mellem ski og spor ledes væk fra skien.  

Velegnet til den skiløber, der ikke tager på langrendsferie hvert år, eller gerne vil supplere alpinskiene, med en langrendsski til brug i lysløjpen i Val D´isere eller hvor turen nu går hen i år. Skien er også et rigtig godt bud på en ski til brug i Danmark når der ligger sne eller til at have stående i ødegården, så du nemt og hurtigt kan komme ud på ski også selvom den lokale skiklub ikke trækker spor forbi din hoveddør.

Detaljer:
•Skien er opbygget med mellemspænd, så du får fæste uden at skulle bruge mange kræfter på at træde skien.
•Sål der holder godt på smøringen og dermed sparer dig for alt for meget arbejde omkring smøring. Du bør dog løbende smøre skien, og minimum efter her sæsonen rense skien af med skirens – i løbet af hele vinter hvor skien bruges regelmæssig skal du totalt bruge 15 minutter på vedligeholdelse! Til smøringen anbefaler vi TOKOs Sportline Gripwax og til rens TOKO skirens.
•Skien har S-Cut - hvor det smalleste punkt på skien er rykket bagud i forhold til den traditionelle konstruktion - og et forholdsvist stort indsving (51/48/46/49) hvilket giver gode styre egenskaber
•Opbygget med Densolite 2000 skumkerne, hvilket giver en let og stabil ski
•Vægt 1350 gram (171 cm)

Vis mere
Vis mindre
Bedst sælgende
Salomon Equipe RC Classic M/H, ski
Salomon Equipe RC Classic M/H, ski Før DKK 2.499,00
DKK 1.749,30
Info/køb
Salomon Elite 5 Grip
Salomon Elite 5 Grip Før DKK 799,00
DKK 559,30
Info/køb
Salomon Equipe 7 Grip, ski
Salomon Equipe 7 Grip, ski Før DKK 999,00
DKK 699,30
Info/køb
Salomon Equipe 9 CL Medium, ski
Salomon Equipe 9 CL Medium, ski Før DKK 1.999,00
DKK 1.399,30
Info/køb
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Bestil julegaver senest d. 20. december kl. 12. Så leverer vi inden jul.

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse