Salomon Elite 7 Aero Classic
Før musen henover billedet for at zoome
Salomon Elite 7 Aero Classic
Salomon Elite 7 Aero Classic

Salomon Elite 7 Aero Classic

DKK 1.199,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 504340_1001
En lille rygsæk på nakken med madpakken, termokanden og lidt chokolade - fokus på tur og gode oplevelser – det er nok det, de fleste forbinder med den klassiske langrendstur i sporet.

Til den form for skiløb er Elite 7 med sit medium spænd, gode styreegenskaber og gode glid et rigtigt godt valg. Skien klarer det også fint en dag i skoven, når sneen undtagelsesvist er faldet over det danske land.

Elite 7 Areo har en Densolite 2000 kerne, hvor skummet er sprøjtet ind under vacuum, hvilket betyder, at al luft mellem skumkernerne er suget ud og kernen derfor ikke ”kollapser” i brug, så skien mister spændet og bliver ”flad”. Densolite 2000 har en meget høj densitet, hvilket giver en meget spændstig ski og en lang holdbarhed. Omkring kernen er lagt en skal i 2 dimensionalt glasfiber, der giver en torsionsstiv ski, som overfører kraften godt til kanten, hvilket er en fordel, når der skal lægges ekstra kanttryk i sving eller bremses.

Skien er endvidere opbygget med flere kamre. Dette betyder, at du får godt bid og fæste, når du lægge vægt / tryk på forfoden, men til gengæld har glid når du lægger vægten på flad fod og hviler på begge ski.

Sålen er afgørende for skiens glid og fæste. På Elite 7 har Salomon valgt en sål, der et stenslebet på samme måde som i deres racing ski. Dette betyder at sålen nemt transporterer det vand væk fra sporet, der opstår i forbindelse med fiktionen mellem ski og sne. For yderligere at optimere gliddet indeholder sålen carbon. Carbon indholdet i sålen gør, at denne både er antistatisk og har bedre glid end de såler i rent kunststof, der bruges på lidt billigere ski.

Detaljer:
•Skien har et medium spænd, og er nemt at ”træde”.
•Densolite 2000 kerne, i formstøbt Densolite skum i skal af fiberglas
•G4 base
•Race Universel slibning
•Elite Classic Spaceframe
• Skien har S-Cut - hvor det smalleste punkt på skien er rykket bagud i forhold til den traditionelle konstruktion - og et forholdsvist stort indsving (51/48/46/49) hvilket giver gode styre egenskaber
•• Vægt: 1340 gram (171 cm)

Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Bedst sælgende
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse