Salomon Equipe RC Classic M/H, ski
Før musen henover billedet for at zoome

Salomon Equipe RC Classic M/H, ski

Før DKK 2.499,00
DKK 1.749,30
Spar DKK 749,70
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 504341_1000
Fuld fart i sporet med super glid og sved på panden. Equipe RC er en af Salomons topski, der ligger i gruppen lige under de ski, der bliver brugt i worldcuppen og af verdens bedste skiløbere til olympiske konkurrencer.

Skien er især et godt valg til dig, der er afsted flere gange i løbet af vinteren og som gerne deltager i et eller flere skiløb i løbet af sæsonen.

Skallen på Equipe er i Salomons Propulsive Spaceframe konstruktion. Den tredimensionelle konstruktion giver dig optimal kraftudnyttelse til glidezonerne, så du får en bedre acceleration og et længere glid.
Samtidig sikrer konstruktionen (og spændet), at du får godt bid og fæste, når du lægger tryk på forfoden og har et godt og hurtigt glid, når du lægger vægten på flad fod og hviler på begge ski. Bemærk at skien har et medium / hårdt spænd, hvilket stiller krav til en fysisk løbestil med hårde fraspark og hurtig rytme.

Yderligere har Salomon brugt deres Digital Dynamic Flex Control (D2FC) i konstruktionen af skien. D2FC giver mulighed for digital styring og overvågning af produktionen, så skiens flex kan styres præcist. Samtidig giver D2FC mulighed for optimal sammensætning af skiene i par.

Skien har D-Carbon kerne. Kernen er en superlet og stabil skumkerne med meget høj densitet. Foroven og under skummen er lagt et lag carbon, der giver skien masser af spændstighed og lang holdbarhed.

Kernen giver desuden en torsionsstiv ski, som overfører kraften godt til kanten, hvilket er en fordel, når der skal lægges ekstra kanttryk i sving, eller når der bremses.

Sålen er afgørende for skiens glid og fæste. Til Equipe har Salomon brugt en G5 Zeolit sål med en meget kompakt struktur og tilsat 15 % carbon. Carbon indholdet i sålen gør, at denne både er antistatisk og har bedre glid end de såler i rent kunststof, der bruges på lidt billigere ski. Sålen har fået en fin stenslebet struktur, der nemt transporterer det vand væk, der opstår i forbindelse med friktionen mellem ski og sne.

Sidecuttet på skien er 44/44/44. Det helt parallelle sidecut giver en ski, der er meget retningsstabil og derfor stabil og hurtig i sporet, når du kører med dobbelt stavtag og bare skal fremad.

Smøremæssigt er skien optimeret til en varmere smøring, hvor du bruger en lidt varmere voks eller klister. Dette gør skien velegnet til forårets lange skiløb som f.eks. Vasaloppet eller Birkebeineren eller løb i alperne som König Ludwig Lauf eller Marcialonga, hvor sneen typisk er blød / grovkornet.

Alt i alt en super ski til dig, der lægger vægt på fart, teknik og har ambitioner om mere end at gennemfører Vasaloppet, men gerne vil have en super tid.

Detaljer:
•Let, allround konkurrence- og træningsski. Velegnet til de klassiske ”langløb”. Optimeret til dobbelt stavtag
•Propulsive Spaceframe konstruktion med Digital Dynamic Flex Control (D2FC)
•D-Carbon kerne
•G5 Zeolite Warm sål.
•World Cup Universel stenslibning
•SideCut: Klassisk parallelt til konkurrence 44/44/44
•Spænd: Medium / hårdt
•Vægt: 1040 gram

Vis mere
Vis mindre
Bedst sælgende
Asivik Carrier Waterproof 6L
Asivik Carrier Waterproof 6L Før DKK 399,00
DKK 99,00
Info/køb
Eagle Creek Pack-It Folder Medium
Eagle Creek Pack-It Folder Medium Før DKK 229,00
DKK 160,30
Info/køb
Utility Flame Gel 37 ml, 4 stk
Utility Flame Gel 37 ml, 4 stk Før DKK 69,00
DKK 48,30
Info/køb
LED LENSER P7.2
LED LENSER P7.2 Før DKK 679,00
DKK 475,30
Info/køb
Foldekop, sort med DDS logo
Foldekop, sort med DDS logo Før DKK 25,00
DKK 17,50
Info/køb
Utility Flame Gel 37 ml.
Utility Flame Gel 37 ml. Før DKK 19,00
DKK 13,30
Info/køb
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse