Salomon Quest 4D 3 GTX vandrestøvler, herre

DKK 1.799,00
På lager

Behagelig vandrestøvle med god støtte

Salomon's Quest 4D 3 GTX -støvle er udviklet med udgangspunkt i Salomon’s succesfulde XA Pro trailrunning sko. Teknologien fra XA Pro har Salomon taget med over i denne lette og behagelige vandrestøvle, kombineret med god støtte og ankelsupport .

Sålen giver godt greb i underlaget, stabilitet, stødabsorbering, pronationskontrol og suveræn støtte til foden - uanset underlag.
Den gode stødabsorbering vil særligt gavne dig på de lange vandredage og dagene hvor der er etablerede stier og vejstrækninger.

Materialer og vandtæthed i topkvalitet

Støvlen er opbygget i robust nubucklæder, foret med en Gore-Tex membran, der gør den vandtæt og åndbar. Contagrip-sålen giver et fantastisk greb. Selv på ujævne og smattede underlag.

Tåpartiet er forstærket med en gummikappe, der beskytter tæerne mod stød og slag, når du går i terrænet. Gummien forlænger ligeledes skoens
Varenummer:507489

Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler

Det kræver ikke det store arbejde at pleje dine spritnye vandrestøvler, så du har glæde af dem i mange år. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af vandrestøvler i læder og kunststof her.