Salomon Quest 4DII Gtx (Green) vandrestøvler, herre
Før musen henover billedet for at zoome

Salomon Quest 4DII Gtx (Green) vandrestøvler, herre

DKK 1.799,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 504598

Kom tørskoet i mål

Med Salomon Quest er du klar til eventyr. Den lette og komfortable støvle, beskytter dine fødder mod slag og stød, mens Gore-Tex-membranen sikrer, at du har tørre fødder, når du når frem til dagens mål.

I opbygning og design af denne avancerede vandrestøvle, har Salomon taget udgangspunkt i samme teknologi som de benytter i deres meget succesfulde XA Pro trailrunning sko. Dette giver Salomon mulighed for at opbygge støvlen på en avanceret teknisk sål, som dels er meget let, dels giver en suveræn støtte af foden uanset underlag og endelig har meget god stødabsorbering.

Derudover er støvlen opbygget i robust nubuck-læder, der samtidig giver et godt miljø for foden. Rundt om hælen ligger en kraftig udvendig strop, der holder hælen godt på plads og giver optimal støtte og stabilitet. Tåpartiet har et beskyttende lag gummi, der beskytter tæerne mod stød og slag når du går terrænet.

Salomon Quest er en støvle til sommerens vandreture både nord- og sydpå. Med den gode ankelstøtte egner Quest sig til ture med tung oppakning.

Vedligeholdelse

Skyl jævnligt støvlerne med lunkent vand både ind- og udvendigt. Dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra støvlernes membran. Fyld støvlen ud med sammenkrøllet avispapir og tør dem ved stuetemperatur (det kan godt tage et par dage).

Indimellem bør støvlen imprægneres. Til dette anbefaler vi TOKO Eco Shoe Proof & Care 500, som er en sprayimprægnering, der er særligt velegnet til vandtæt og åndende fodtøj i læder og tekstil. Lad støvlerne tørre i minimum 12 timer ved stuetemperatur efter påføring af imprægneringen.    

Vil du vide mere om, hvordan du giver dine støvler mest muligt kærlighed, kan du læse vores udførlige guide til vedligholdelse af sko og støvler her. Følger du denne guide, får du hurtigt støvler, der vil være selv Livgarden værdige - Og så har du altid noget at tage dig til, hvis du keder dig på en råkold november-dag.

Detaljer

  • Vandtæt samt åndbar støvle med Gore-Tex membran
  • Unik 3D chassis-teknologi, der giver tredimensional stødabsorbering og pronationskontrol
  • Contagrip-sålen, der giver et fantastisk ”vejgreb” på mikset underlag
  • Formstøbt EVA mellemsål sikrer høj komfort i hele skoens levetid
  • Forstærket tåparti beskytter mod slag fra sten og grene i skovbunden

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse