Salomon Quest 4DII Gtx vandrestøvler, herre
Før musen henover billedet for at zoome

Salomon Quest 4DII Gtx vandrestøvler, herre

DKK 1.799,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 504598
Med Salomon Quest er du klar til eventyr. Den lette og komfortable støvle, beskytter dine fødder mod slag og stød, mens Gore-Tex-membranen sikrer, at du har tørre fødder, når du når frem til dagens mål.

I opbygning og design af denne avancerede vandrestøvle, har Salomon taget udgangspunkt i samme teknologi som de benytter i deres meget succesfulde XA Pro trailrunning sko.
Dette giver Salomon mulighed for at opbygge støvlen på en avanceret teknisk sål, som dels er meget let, dels giver en suveræn støtte af foden uanset underlag og endelig har meget god stødabsorbering.

Derudover er støvlen opbygget i robust nubuck-læder, der samtidig giver et godt miljø for foden. Rundt om hælen ligger en kraftig udvendig strop, der holder hælen godt på plads og giver optimal støtte og stabilitet. Tåpartiet har et beskyttende lag gummi, der beskytter tæerne mod stød og slag når du går terrænet.

Salomon Quest er en støvle til sommerens vandreture både nord- og sydpå. Med den gode ankelstøtte egner Quest sig til ture med tung oppakning.

Detaljer:
• Vandtæt samt åndbar støvle med Gore-Tex-membran
• Unik 3D chassis-teknologi, der giver tredimensional stødabsorbering og pronationskontrol
• Contagrip-sålen, der giver et fantastisk ”vejgreb” på mikset underlag
• Formstøbt EVA mellemsål sikrer høj komfort i hele skoens levetid
• Forstærket tåparti beskytter mod slag fra sten og grene i skovbunden

Vedligeholdelse: Skyl jævnligt skoen med lunket vand, både ind- og udvendigt, da dette opløser og fjerner salt- og svedrester fra membranen. Fyld skoen ud med sammenkrøllet avis papir og tør den ved stuetemperatur. Ind imellem bør skoen have lidt imprægnering, f.eks. TOKO Eco Shoe Proof & Care.
Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse