Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler

Det kræver ikke det store arbejde at pleje dine spritnye vandrestøvler, så du har glæde af dem i mange år. Læs vores guide til vedligeholdelse og imprægnering af vandrestøvler i læder og kunststof her.

Salomon Quest 4D II Gtx vandrestøvler, herre

DKK 1.799,00
På lager

Kom tørskoet i mål

Med Salomon Quest er du klar til eventyr. Den lette og komfortable støvle, beskytter dine fødder mod slag og stød, mens Gore-Tex-membranen sikrer, at du har tørre fødder, når du når frem til dagens mål.

I opbygning og design af denne avancerede vandrestøvle, har Salomon taget udgangspunkt i samme teknologi som de benytter i deres meget succesfulde XA Pro trailrunning sko. Dette giver Salomon mulighed for at opbygge støvlen på en avanceret teknisk sål, som dels er meget let, dels giver en suveræn støtte af foden uanset underlag og endelig har meget god stødabsorbering.

Derudover er støvlen opbygget i robust nubuck-læder, der samtidig giver et godt miljø for foden. Rundt om hælen ligger en kraftig udvendig strop, der holder hælen godt på plads og giver optimal støtte og stabilitet. Tåpartiet har et beskyttende lag gummi, der beskytter tæerne mod stød og slag når du går terr
Varenummer:504598