Skitøj til alpin skiferie

De rigtige skibukser eller en ekstra varm skijakke er det, der gør årets skiferie til en succes. Vi har håndplukket og sammensat et stærkt sortiment af alpint skitøj til damer, herrer og børn fra vores leverandører, så du kan komme afsted med det bedste af det bedste inden for skitøj.

Tøj til den alpine skiferie

Ligesom med tøj til alt andet aktiv brug, er det vigtigt, at dit skitøj passer til både klimaet og dit aktivitetsniveau. Når du skal afsted i kulden, skal tøjet selvfølgelig sørge for, at du kan holde varmen, men du skal stadig kunne ånde i det og kunne regulere temperaturen, hvis været skifter eller aktivitetsniveauet øges.

Vores skitøj til alpin består af et udvalg af både jakker, bukser og undertøj, der gør det muligt for dig at ånde, samtidig med du holder varmen. Derudover finder du også en lang række tilbehør, herunder huer, handsker og vores populære buff.

Klæd dig i merinould

Vores mange lækre produkter i merinould gør det muligt for dig at holde varmen på hele turen – selv hvis du skulle blive våd. Du kan samtidig have merinould på i flere dage uden, at det begynder at lugte af sved. Det er derfor et hit blandt mange langrendsløbere.

Følg 3-lags princippet

Det er en god idé at klæde dig efter 3-lags princippet, når du skal på ski. Derved kan du regulere temperaturen både ved højt aktivitetsniveau og når I holder pause. Bruger du merinould som inderste eller mellemste lag er du sikker på at kunne holde varmen hele dagen igennem og komme af med den overskydende varme, når pulsen bliver høj.