Skitøj til børn og unge

Det vigtigste, når man har børn med på skiferie, er, at de kan holde varmen. Så bliver de kolde dage i sneen sjovere og børnene får en succesoplevelse, der vil få dem til at plage dig om at komme afsted på skiferie igen næste år. Vi har derfor samlet et varmt udvalg, der klæder de mindste på fra top til tå, fra inderst til yderst.

Skijakker med snefang

Skijakker med snefang er et hit blandt de yngste, da det forhindrer den kolde sne i at komme ind under jakken både under leg og når den lille nybegynder vælter på pisten.

Uden sne på maven vil dit barn holde sig varm i længere tid og vil derfor få en meget bedre oplevelse på skiferien.

Overtræksbukser med eller uden seler

Overtræksbukser med seler er særligt nyttige for de mindste, da de ikke falder ned, og der ikke kommer sne ind på maven. Til gengæld kan det være noget af et projekt at komme på toilettet, når man skal have både jakke og seler af.

Overvej derfor hvor vildt dit barn leger og hvor koldt et klima, I skal på skiferie i.

Hue og handsker skal der til

For børn er det ofte lige så stort et hit at lege i sneen som at stå på ski på pisten. Derfor er det vigtigt, at de har en hue med, som de kan skifte hjelmen ud med, når de har brug for et afbræk fra pisten.

Handsker er et must-have, når der skal kastes snebolde og bygges snemænd – Både for børn og voksne.

Gode råd til skiferien med børnene

Vil du have flere gode råd til, hvordan du gør skiferien med dine børn til en succes, har vi skrevet 10 gåde råd til langrendsferien med dine børn her. Psst! De fleste råd fungerer lige så godt hvis I skal afsted alpint.