Skitøj til langrendsskiferie

Vi har håndplukket et udvalg af skitøj, der egner sig særligt godt til langrend. Uanset om du skal afsted en uge med fjeldski og oppakning eller blot et par timer med familien og den mindste i pulk, bliver du med tøjet her på siden klædt godt på fra inderst til yderst.

Skitøj til langrendsferien

Ligesom med tøj til alt andet aktiv brug, er det vigtigt, at dit langrendstøj passer til både klimaet og dit aktivitetsniveau. Når du skal afsted i kulden, skal tøjet selvfølgelig sørge for, at du kan holde varmen, men du skal stadig kunne ånde i det og kunne regulere temperaturen, hvis været skifter eller aktivitetsniveauet øges.

Vores langrendstøj består af et udvalg af både jakker, bukser og undertøj, der gør det muligt for dig at ånde, samtidig med du holder varmen. Derudover finder du også en lang række tilbehør, herunder huer, handsker og vores populære buff.

Vores mange lækre produkter i merinould gør det muligt for dig at holde varmen på hele turen – Selv hvis du skulle blive våd. Du kan samtidig have merinould på i flere dage uden, at det begynder at lugte af sved. Det er derfor et hit blandt mange langrendsløbere.

En bonus ved merinoulden er, at du også kan bruge det til sommerens vandreture, da ulden er temperaturregulerende og vil køle dig ned, når du har det varmt, ligesom det holder dig varm, når du har det koldt.