Skitøj

Skiferien er for mange årets højdepunkt. Både børnefamilier og gymnasieklasser valfarter hvert år til både Sverige, Norge og det Midteuropa for at suse ned ad pisten. Hos Spejder Sport bliver du godt klædt på til at indtage pisten. Vi har alt fra inderste lag til yderste, fra hårrødderne til fingerspidserne. Se også vores mange  langrendsski og  skipakker .
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

3-lags princippet

Hvis du klæder dig efter 3-lags princippet, har du altid mulighed for at et lag tøj af eller på alt efter hvor koldt, det er, og hvor højt et aktivitetsniveau, du har.

Med 3-lags princippet er du sikret god ventilation samtidig med god isolation og du minimerer derfor risikoen for at blive våd og kold ved at klæde dig i tre lag, du kan tage af og på efter behov.

Merinould – Skiløberens favorit

Hvis du bruger merinould som inderste eller mellemste lag, er du sikker på at kunne holde dig både tør og varm i kulden. Merinould er både temperaturregulerende og svedtransporterende, så du altid kan føle dig godt tilbage, både på pisten og i pausen.

Derudover kan du have merinould på i længere tid, uden det begynder at lugte af sved. Så kan du nøjes med at have mindre skiundertøj med og nyde en mindre tøjvask, når du kommer hjem.

Vil du lære mere om uldens fordele og hvordan du bedst vedligeholder din uld, kan du læse vores artikel om merinould her.