Mærker
17 stk

Skoletasker

Her hos Spejder Sport går vi meget op i komfort og kvalitet. Derfor er alle vores skoletasker yderst funktionelle og perfekte til børn der elsker at være aktive. Se vores brede udvalg af skoletasker herunder.

Du kan blandt andet sende dit barn afsted med en prisvindende skoletaske fra Bergans, en klassikker fra Fjällräven eller en solid skoletasker fra Mammut.

Bedst sælgende
Varenummer: 506155
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 599,00
DKK 419,30
  

Spar DKK 179,70
Info / Køb
Varenummer: 505107
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 349,00
DKK 244,30
  

Spar DKK 104,70
Info / Køb
Varenummer: 504476
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 599,00
DKK 419,30
  

Spar DKK 179,70
Info / Køb
Varenummer: 504474
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 599,00
DKK 419,30
  

Spar DKK 179,70
Info / Køb
Varenummer: 504473
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 599,00
DKK 419,30
  

Spar DKK 179,70
Info / Køb

Læs mere om skoletasker her

For mange børn er det at få den første skoletaske en stor oplevelse, og markerer et stort vendepunkt i børnenes liv. Og for mange børn handler det også om at have en skoletaske der er sej eller flot, hvor det for forældrene ofte handler om at skoletasken skal opfylde nogle vigtige kriterier, være robust, have den rigtige størrelse og gerne sidde godt på ryggen af barnet.

I Spejder Sport kan vi heldigvis hjælpe dig med at opfylde både barnets og forældrenes ønsker til skoletasker.

Bergans viser vejen
I snart mange år har vi lanceret Bergans XO skoletasker som: verdens (nok) bedste skoletaske, og det står vi ved. Bergans har i snart mange år været førende inden for produktion og innovation af vandrerygsække til voksne, og al denne viden og know-how har de bragt videre til deres produktion af skoletasker. Derved er bæresystemerne perfekt tilpasset de enkelte aldersgrupper og den forventede vægt og volumen som det kan forventes at skoleelever på de forskellige klassetrin bliver udsat for.

Bergans XO skoletaskerne er opdelt i tre størrelser, som hver især passer til en bestemt aldersgruppe. Opdelingen er gjort således:

  • 20 liter til de nystartede skolebørn i alderen 6 til 9 år.

  • 25 liter til børn i alderen 8 til 12 år

  • 28 liter til de store skolebørn på 11 år og opefter.Der er selvfølgelig ingen regel uden undtagelser, så er dit barn enten stor eller lille af sin alder, kan det være du skal prøve en skoletaske i en anden størrelse end den der på papiret passer til dit barn, lige som der kan være forskel på ryglængden i forhold til højden på børn.

Og her kommer vi netop ind på noget vigtigt i forhold til skoletaskerne - nemlig det at få den prøvet. For lige som med vandrerygsækkene til de voksne, er det også vigtigt at man prøver skoletasken på barnet før den tages i brug. Det er vigtigt at der er vægt i skoletasken når de prøver den, ellers er det ikke muligt for jer at vurdere om den sidder som den skal.

Noget af det i skal være opmærksomme på er, at skulderstroppen skal sidde tæt til kroppen hele vejen rundt og ikke kun støtte på den forreste eller bagerste del af skulderen. Ligeledes er det en god idé hvis der er et lille mavebælte og en rem over brystet der kan holde stropperne samlet foran på kroppen.

Andre vigtige funktioner på en skoletasken som I skal være opmærksomme på er også om der er kompressionsstropper på siden, så indholdet ikke vælter rundt i tasken hvis den ikke er helt fyldt ud, og om bunden er robust nok til at der ikke bliver slidt hul på den, både ved slitage indefra og udefra.

Vi giver gerne en hånd med tilpasningen
Kommer I forbi en Spejder Sport butik for at se på skoletasker, skal vi natuligvis nok hjælpe til med at finde den størrelse der passer barnet bedst og vise jer hvorden den indstilles korrekt.

Og så er der heldigvis masser af farver
Ikke nok med at alle funktionerne på Bergans skoletaskerne er helt i top, så kommer de også i et væld af farver og mønstre - så der er rigtig god mulighed for at både forældrene og barnet kan få ønskerne til den perfekte skoletaske opfyldt i Spejder Sport.

Husk gymnastiktasken
Også når det kommer til gymnastiktasken har Bergans regnet den rigtigt ud, da de har lavet en genial gymnastikpose der klipses fast uden på Bergans 2GO skoletasken, og sidder tæt og godt fast uden på skoletasken. Fordelen ved at at den sidder helt fast og kan trækkes helt ind til skoletasken er, at den så ikke dingler alt for meget, og holder vægten så tæt ind til barnets ryg som muligt. Se og køb  Bergans Plus her
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse