Source Gobi vandresandal, dame
Før musen henover billedet for at zoome

Source Gobi vandresandal, dame

DKK 799,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 500260
Gobi er en sandal som du vil elske at have på hele vejen gennem ”Grand Canyon”, på ørken vandring eller som en god rejsekammerat i Outbacken hvor det bare er VARMT, og dine fødder ikke vil lukkes inde  i sko og støvler.

Gobi er opbygget med en kraftig torsionsstiv (tværstiv) sål, der sikre at du ikke vrider rundt, bare fordi du kommer lidt skævt ind på en sten, men tværtimod holder balance, også selvom du har rygsæk på.

Sålen er bygget op i tre lag. Nederst er slidsålen, der består af en særlig gummiblanding, der i kombination med et rigtigt skridmønster sikre, at du står godt fast på våde klipper eller tilsvarende glatte overflader. For at opnå maksimal komfort har Source opbygget slidsålen som en ”skål”. I denne er der lagt god stødabsorberende EVA skum, hvilket giver behagelig sandal, også selvom du skal gå langt på hårdt underlag. Øverste har Source lavet en lille genialitet med tyndt lag EVA skum med en meget høj densitet som top sål. Dette sikre – i modsætning til de fleste konkurrerende mærkers løsning - en anti lugt der virker, da at bakterier, snavs m.m. ikke trænger ned i selve stødabsorberingen, men sidder på topsålen, og derfor nemt kan fjernes med en børste og varmt sæbevand. Topsålen er desuden forsynet med små ventilationskanaler under foden, der gør sandalen mindre varm at have på og tillader sved m.m. at kommer væk fra foden.

Unik for Source er også X-strap systemet, med den store fordel at remmene ikke er syet sammen, hvilket på Gobi giver dig mulighed for at indstillet remme både over vristen og omkring forfoden uafhængigt af hinanden, således at du kan få din sandal til at sidde helt perfekt – også selvom du ikke har en standard fod eller har to forskellige fødder!!! Ydermere følger remmene i X-strap systemet de store sener, der stabilisere foden i ujævnt terræn. Endelig er remmene fremstillet i Polypropylen, der ikke suger vand, og har en meget høj slidstyrke så de ikke flosser op, hvilket ellers er et problem, der nemt opstår i forbindelse med sportssandaler, der lukkes med velcro. Remmene på Gobi er forsynet med ekstra polstring hvilket gør modellen til en behagelig vandresandal, som du kan holde ud at have på i flere timer i træk uden at den begynder at gnave eller stramme.

Denne udgave har damelæst og sidder derfor ekstra godt på piger, eller folk med en smal fod.

Leveres i øvrigt i pakpose, så sandalen er nem at have med i rygsækken.

Farve:  Rød
Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse