Source Gobi sandaler, dame
Før musen henover billedet for at zoome

Source Gobi sandaler, dame

Før DKK 799,00
DKK 599,00
Spar DKK 200,00
T.o.m. den 28-06-2018, eller så længe lager haves.
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 500260

Vandresandal til varmt klima

Gobi er en sandal, du vil elske at have på hele vejen gennem Grand Canyon, på ørkenvandring eller som en god rejsekammerat i Outbacken hvor det bare er VARMT, og dine fødder ikke vil lukkes inde  i lukkede sko og støvler.

Gobi er opbygget med en kraftig torsionsstiv (tværstiv) sål, der sikrer, at du ikke vrider rundt, bare fordi du kommer lidt skævt ind på en sten - Tværtimod hjælper den dig med at holde balancen, også selvom du har rygsæk på.

Sålen er bygget op i tre lag. Nederst er slidsålen, der består af en særlig gummiblanding, der i kombination med et godt skridmønster sikrer, at du står godt fast på våde klipper eller tilsvarende glatte overflader. For at opnå maksimal komfort har Source opbygget slidsålen som en ”skål”. I denne er der lagt god stødabsorberende EVA-skum, hvilket giver en behagelig sandal, også selvom du skal gå langt på hårdt underlag.

Undgå sved og lugt

Øverst har Source lavet en lille genialitet med et tyndt lag EVA-skum med en meget høj densitet som topsål. Dette sikrer – i modsætning til de fleste konkurrerende mærkers løsning - en antilugt-effekt der virker, da at bakterier, snavs m.m. ikke trænger ned i selve stødabsorberingen, men sidder på topsålen, og derfor nemt kan fjernes med en børste og varmt sæbevand.

Topsålen er desuden forsynet med små ventilationskanaler under foden, der gør sandalen mindre varm at have på og tillader sved m.m. at kommer væk fra foden.

God støtte - Designet specielt il damer

Unik for Source er også X-strap-systemet med den store fordel, at remmene ikke er syet sammen, hvilket på Gobi-sandalen giver dig mulighed for at indstillet remme både over vristen og omkring forfoden uafhængigt af hinanden, således at du kan få din sandal til at sidde helt perfekt – også selvom du ikke har en standardfod eller har to forskellige fødder.

Ydermere følger remmene i X-strap-systemet de store sener, der stabiliserer foden i ujævnt terræn. Endelig er remmene fremstillet i Polypropylen, der ikke suger vand og har en meget høj slidstyrke, så de ikke flosser op, hvilket ellers er et problem, der nemt opstår i forbindelse med sportssandaler, der lukkes med velcro. Remmene på Gobi er forsynet med ekstra polstring, hvilket gør modellen til en behagelig vandresandal, som du kan holde ud at have på i flere timer i træk, uden at den begynder at gnave eller stramme.

Denne udgave har damelæst og sidder derfor ekstra godt på kvinder eller folk med en smal fod.

Detaljer:

  • Leveres i pakpose, så sandalen er nem at have med i rygsække
  • Farve:  Rød

Vis mere
Vis mindre
Bedst sælgende
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse