Source Gobi sandaler, herre
Før musen henover billedet for at zoome

Source Gobi sandaler, herre

Før DKK 799,00
DKK 599,00
Spar DKK 200,00
T.o.m. den 28-06-2018, eller så længe lager haves.
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 502977

Den ideelle rejsekammerat til caminoen


Gobi er en sandal du vil elske at have på hele vejen ad Caminoen eller andre steder, hvor det er varmt og dine fødder ikke vil lukkes inde i sko og støvler.

Gobi er opbygget med en kraftig torsionsstiv (tværstiv) sål, der sikrer, at du ikke vrider rundt, bare fordi du kommer lidt skævt ind på en sten, men tværtimod holder balancen, også selvom du har rygsæk på.

Opbgyningen af sandalen


Sålen er bygget op i tre lag. Nederst er slidsålen, der består af en særlig gummiblanding, der i kombination med et rigtigt skridmønster sikrer, at du står godt fast på våde klipper eller tilsvarende glatte overflader. For at opnå maksimal komfort har Source opbygget slidsålen som en ”skål”. I denne er der lagt god stødabsorberende EVA skum, hvilket giver behagelig sandal, også selvom du skal gå langt på hårdt underlag.

Øverste har Source lavet en lille genialitet med tyndt lag EVA skum med en meget høj densitet som top sål. Dette sikre – i modsætning til de fleste konkurrerende mærkers løsning - en anti lugt, der virker, da bakterier, snavs m.m. ikke trænger ned i selve stødabsorberingen, men sidder på topsålen, og derfor nemt kan fjernes med en børste og varmt sæbevand.

Topsålen er desuden forsynet med små ventilationskanaler under foden, der gør sandalen mindre varm at have på og tillader sved m.m. at kommer væk fra foden.

Unik for Source er også X-strap systemet - remmene ikke er syet sammen, hvilket på Gobi giver dig mulighed for at indstillet remme både over vristen og omkring forfoden uafhængigt af hinanden, således at du kan få din sandal til at sidde helt perfekt – også selvom du ikke har en standard fod eller har to forskellige fødder!

Ydermere følger remmene i X-strap systemet de store sener, der stabilisere foden i ujævnt terræn.

Remmene fremstillet i Polypropylen, der ikke suger vand, og har en meget høj slidstyrke så de ikke flosser op. Remmene på Gobi er forsynet med ekstra polstring, så du får en behagelig vandresandal, som du kan holde ud at have på i flere timer i træk.

Detaljer:


  • Unik 3 delt sål opbygning:
    1. Slidstærk og skridsikker slidsål
    2. Blød og behagelig EVA mellemsål, der der sikre god stødabsobering og komfort
    3. Øverst har Source lavet en lille genialitet med tyndt lag EVA skum med en meget høj densitet. Dette sikre – i modsætning til de fleste konkurrerende mærkers løsning - en anti lugt løsning, der virker, da bakterier, snavs m.m. ikke trænger ned i selve stødabsorberingen, men sidder på topsålen, og derfor nemt kan fjernes med en børste og varmt sæbevand.

  • Transportpose medfølger

  • Farve: Black Inka

Vis mere
Vis mindre
Bedst sælgende
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse